2777
2789
عنوان

با دوستای شوهرم رفتیم مسافرت دعوا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 98286 بازدید | 477 پست

هی غر هی بهونه 

این بیچاره ها به هر یاز تو رقصیدن

خانمه هم میگفت : برو بابا تو از اولم بچه نمی خواستی معلوم نبود هدفت چی بود همه به دل زناشونن ولی تو زن و بچه ات برات مهم نیست

مرده میگفت : دیگه چیکار کنم میگی تو خونه با دوتا بچه پوسیدم میارمت سفر

اینجام مدام دنبال پوشک و اب جوشم 

من از اون روز چقدر بیشتر خرج کردم که غذاهای کمکی بچه ها حاضر باشه تو بچه داری همه کمکت کردیم و اینا

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا رسیدیم ویلا دوباره دعوا شروع شدمرده هی داد که کی گفته دو تا دوتا بیاری؟؟ صد بار گفتم تو از پس یکی ...

مسافرت فقط نقطه جوش خشم و عصبانیت های درونشون بوده بهانه واسه تخلیه خودشون که متاسفانه اصلا جا و زمان مناسبی انتخاب نکردن

تا رسیدیم ویلا دوباره دعوا شروع شدمرده هی داد که کی گفته دو تا دوتا بیاری؟؟ صد بار گفتم تو از پس یکی ...

تقصیر شوهرم بوده باید یکی از بچه هارو شوهر جمع می‌کرد. نکبتا تا چشمشوو به دوستا و خانوادشون میفته یادشون میره 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

ظاهرا شوهرش اصلا درک و کمکی بهش نمیکنه این خانوم از طرف شوهرش اگه تامین باشه میتونه بچه هاشو بزرگ کنه و اعصاب داشته باشه دو تا بچه واقعا سخته 

من دخترم دو سالش بود مسافرت میرفتیم خیلی خسته میشدم الان چهار سالشه بهتر شده 

اوه یاد جاریم افتادم‌میاره ب مدد و یاری خدا و مادرپدر و مادرشوهرپدرشوهرو برادرو....

parasoo1989@

بر خلاف همه ک زنه رو درک نمیکنن و حق رو ب بقیه میدن . من حق رو به زنه میدم چون مشخصه دلش از شوهرش پره

شوهره زنشو برده مسافرت . آیا تو نگهداشتن بچه ها کمکی میکنه؟

چرا فک میکنید نگهداری بچه فقط ب عهده زنه؟

چرا وقتی زنش از فلان غذا خوشش نمیاد فکری نمیکنه و خودش عین بز سفارش میده و زن و بچش اون بیرون گشنه هستن؟؟

واقعا دوست همسرتون یه آدم فوق العاده بی شخصیت و بی درکه 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
منم راستش چیزی نگفتمفقط گفتم دوتا بچه کوچیک ادمو خسته میکنه بخدا اینم بگم تو ویلا یه اتاق دربست مال ...

چقدر مرد بی درکی بود 

زن و‌بچه اش غذا نخورده وایسادن بیزون ایشون راحت نشسته به غذا خوردن 

وقتی خانوادخ ای بچه کوچیک داره بخصوص خانوم بچه شیرخوار داره بی نهایت شرایطشون فرق میکنه 

البته خستگی و گرسنگی هم تاثیر داشته تو دع‌اشون 

گفت تو مشکلت بچه ها نیستن 

تو بد ادایی بد عادتی اهل ایرادی اهل بهونه 

بس کن زن مادر دوتا بچه ای

حالا این وسط ما هی وساطتت

که اقا فلانی کوتاه بیا بنده خدا حق داره تو مسافرتم مشغول بچه داریه خسته شده

ولی دعوا تا دو ساعت دیگه ام ادامه داشت

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )