2777
2789
عنوان

چقد این سایت‌مزخرفه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 44 پست
بخاطر فرهنگ پایین و سواد پایینشونه ، هرچی هم بگی بهشون نمی‌فهمن تازه طلبکار هم میشن ولشون کن به جهنم ...

ولشون کردم واقعا😂ولی جدی از سر اینکه تفریح نداریم میاییم اینجا هرکی میاد اینجا واقعا بزرگ ترین اشتباه زندگیشو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کردم واقعا😂ولی جدی از سر اینکه تفریح نداریم میاییم اینجا هرکی میاد اینجا واقعا بزرگ ترین اشتب ...

اره واقعا من که خیلی پشیمونم عضو اینجاد شدم نمی‌دونستم اینطوریه ، می‌خوام احتمالا منم تعلیق بشم برم🥴

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨 

اره طرف میگ من چطورم نظر بدین بعد بتظرت زشته ولی همه میگن عالی عروسک خوشگل بعد تو بگی تو سلیقه من نی ...

واقعا الان من عکس بزارم باید منتظر نظر منفی ملت باشم یعنی وقتی کسی عکسشو میزاره واین سوال رو میپرسه خب باید منتظر جواب های منفی باشع چون ب قول شما الان ممکنه‌من تایپ سلیقه شما نباشم بنظرم اگه جنبه نداری نباید این سوالو بپرسی 

واقعا الان من عکس بزارم باید منتظر نظر منفی ملت باشم یعنی وقتی کسی عکسشو میزاره واین سوال رو میپرسه ...

اره تازه بهت میگن حسود و دلت سیاهه و فلان 

بابا طرف عکس خرید گزاشته ی مشت بنجلللللل

همه به به و چه چه کردن

حیوان مورد علاقم: اکسم

اره تازه بهت میگن حسود و دلت سیاهه و فلان بابا طرف عکس خرید گزاشته ی مشت بنجللللللهمه به به و چه چه ...

ولش کن اعصابتو خورد نکن ملت کلا نظر مثبت رو دوس دارن

طرف اومده تایپک‌گذاشته من ب شوهرم خیانت کردم بعدش انتظار داره بگیم وای چه‌خوب کردی

یدونه شوهرشون میگه بالا‌چشت ابروعه میان اینجا بزرگش میکنن کل جمله رو عوض میکنن😐❤️

رک بهت بگم خداحافظ که ناراحت نمیشی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬