2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 71302 بازدید | 776 پست
بچها جواب دادگف سلام ممنون شما من از لحن متاهل بودن برداشت کردم☹️دیگ ج ندادم

وااا 

اگه گرم جواب میداد ک بدتر بود یعنی هول بوده

اتفاقا ک با شخصیت بوده اینجوری جواب داده

پیام اولت چی بوده بهش؟

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ ربطی ب عزت نفس داره؟ الان مگ کسی قراره التماس یا اصرار یا گدایی عشق کنه ؟ تو میری میگی من دلم پیشت ...

چی میگی عمو احساسی که تو ی لحظه به راننده اسنپ که تا قبل اون نمی‌شناختیش شکل بگیره کاذبه چرا دارید هوولش میدین تو کاری که عاقبت براش نداره مگه طرفو میشناسه یا رفتاراشو رصد کرده که بدونه آدم مناسبی

یارو اسنپی حالش این بوده که مسافرشو دید بزنه

ی استاد داشتیم که می‌گفت هیچ موقع به آینه راننده زل نزنید!

خود راننده پیشنهاد نداده بعد دختره بره چراغ سبز بده اینقدر درخواست و خواهان ندارید که باید برید سمت راننده اسنپی که بنده خدا فقط نگاه کرده شاید طرف زن یا دوست دختر داره 

جمع کنید بابا

بعد بیاید ناله کنید گولم زد 

چرا همتون حواله من شدینن؟؟؟ ک زشتو زننده حرف میزنی؟؟ مگ من چی گفتم؟؟ حق قضاوت یعنی چی وقتی خودش تو س ...

باور کن ارتباط مرد متاهل با ی زن همینطوری شکل می‌گیره درخواست کننده زنه ادامه این رابطه هم به تعهد مرد نسبت به زن و پاتنر بستگی داره

حالا اگه اینا چند بار جاهای مختلف همدیگرو دیده بودن ی چیزی

مثلا ی مسیر ۲۰ دقیقه ای فکر کن طرف دلتو ببره!

استارتر مشخصه از سر تنهایی و کمبود محبت داره خودشو تو منجلاب میندازه فکر میکنه از راننده اسنپ براش شوهر در میاد ولی جز پشیمونی براش نداره

من خواهرانه و دوستانه بهش میگم نکن به حرفای خرس خاله ها گوش نده

اسی جواب داد منو خبر کن فکرم‌مونده تو تاپیکت🤣

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤