2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 64776 بازدید | 776 پست
خوش به حالتبای

:|

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زشت و زننده حرف میزنی مگه قطعی شده طرف زن داره و اسی بازم اصرار داره وارد رابطه شه ؟؟ ن به باره ...

چرا همتون حواله من شدینن؟؟؟ ک زشتو زننده حرف میزنی؟؟ مگ من چی گفتم؟؟ حق قضاوت یعنی چی وقتی خودش تو سایت تبادل نظر همچین چیزی میزاره هزار نفر با نظر خودشون جوابشو میدن تو فکر کن شوهرت بره اسنپ حلقه هم نندازه یه دختر بهش زنگ بزنه..... میدونی چرا داغ کردم؟؟؟ چون تو همین شرایط سه هفته پیش قرار گرفتم با اینک شوهرم سنگ رو یخش کرد ولی حسسسس خیلی بدی بهم داد و تا یکماه بحث داشتیم طرف خودش بخواد پیام میده دیگه تمام یا متاهله یا مجرد حالا 

چرا همتون حواله من شدینن؟؟؟ ک زشتو زننده حرف میزنی؟؟ مگ من چی گفتم؟؟ حق قضاوت یعنی چی وقتی خودش تو س ...

من از دید خودم ک تو شرایطش بودم جواب تند دادم کسایی ک تو شرایط من بودن میفهمن چی میکن اینم جواب اونایی ک منو داشتن میخوردن 

چرا همتون حواله من شدینن؟؟؟ ک زشتو زننده حرف میزنی؟؟ مگ من چی گفتم؟؟ حق قضاوت یعنی چی وقتی خودش تو س ...

مث این میمونه من بگم ی کاربر با اسم شما زن بدکاری بود پس توعم هسی😐همه ک عین هم نیستن من گفتم متاهل باشه چیزی نمیگم شما میتونی نظر بدی ولی حق نداری توهین کنی

مث این میمونه من بگم ی کاربر با اسم شما زن بدکاری بود پس توعم هسی😐همه ک عین هم نیستن من گفتم متاهل ...

والا من برام مهم نیست تو سایتتتت کی دربارم فکر میکنه اگ خیلی بهت برخورد خصوصی مشورت میگرفتی 👍پربازدیدم شدی دیگ چی میخوای

عزیزم متوجه حس بدی که گرفتی هستم

ولی اگر اینطور فکر کنیم پس آقایون هم نباید وقتی از خانومی خوششون میاد پیام بدن و پیگیری کنن چون ممکنه اون خانوم متاهل باشه و تو خونش دعوا درست شه 

پس این قضیه جنسیتی نیست 

بچها جواب دادگف سلام ممنون شما من از لحن متاهل بودن برداشت کردم☹️دیگ ج ندادم

خب زشته این جوری خودتو معرفی نکن ،فقط بپرس ببخش شما متاهلین؟

مبیناهستم،هرچقدر  نام کاربری میزدم قبول نمیکرد شانسی شد...