2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 64776 بازدید | 776 پست
ولی ماشین و خونه رو‌بابات داده ! هر وقت با پول خودت ماشین یا خونه خربدی اونوقت بگو منشی هم کار کردن ...

الان پدر و همسر شما رییس جمهورن؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخونی میبینی این اکانت برای منو دوستمه:)

واقعا مردمو چی فرض کردی پیش خودت؟ اینجا میگی من دوست قابل اعتماد ندارم و فلان بعد میگی اکانت مال منو‌دوستمه میخوای دروغ بگی حداقل پیش زمینه داشته باش

وای همییین نمیدونم من کم توقعم یا اینا واقعا ی جوری برخوزد میکنن انگار اسنپ خیلی چیپه

نه اخه چه فازیه داره کار مگه عاره داره زحمت میکشه 

کلا هر دختری که کمبودش بیشتر باشه بیشتر دنبال پول مرداس

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

دل نده بخدا عاقبت خوبی ندارهههه 

اونا همینجورین کسی ک بتو نگا کرده به صد نفر دیگه هم نگا کرده 

یخورده عزت نفس داشته باش ندیده و نشناخته میری سمتش ک چی واسه اونا کاری نداره بعد تو یکی دیگه از کجا معلوم قبل تو یکی دیگ نبوده باشه 

(اعتماد نکن)

گول ظاهر نخور 

راننده اسنپااکثراهیزن وباهمه میپرن دل نده

اکثریا نمیسه گف حق الناس دارع

بعضیاسون بگین بهتره❤️

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

یه چندروز صبر کن از ذهنت میپره

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
خوشبحال اونموقع فرهاد مجیدی بازی می‌کرد حیف شد استقلال و تباه کردن🥲🥲

ااره چقد خوب بود دقیقه نود گل میزد اشک شوق میریختم

باورمیکنی یجوری بهش ایمان داشتم دلم اروم بود میدونستم صد دذصد الانه گل میزنه ومیزد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

فاز اونایی ک میان توهین میکنن و قضاوت میکنن چیه؟ یا برچسب میزنن ک نمیدونم خونه و پول بابات میده و فلان,ی سوالی پرسیده یا میگید اره من جات بودم پیام میدادم یا میگین ن دیگ،این همه تهمت چیه اصلا ع کحا این همه اطلاعات دارید ک تهمت میزنید واقعا خجالت بکشید

الان پدر و همسر شما رییس جمهورن؟

چه ربطی داره؟ کبوتر با کبوتر باز با باز 

من اگه خانواده ام پولدار باشن با همسطح خودم ازدواج میکنم نه کسی که بیاد تو خونه بابای من زندگی کنیم!