2777
2789
عنوان

از راننده اسنپ خوشم اومد😐میخوام بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 71444 بازدید | 776 پست
پس میخای چکار کنی از راننده خوشت نیومده مگه؟ برا دوستی میخای

تو وقتی یکی میاد خواستگاریتم تو ی جلسه ی ساعته میگی خوشم اومد فکرامو میکنم فلان 

منم پیش اومده برام دست خودم نیس ک خوشم اومد 

آدمی بودم ک هرروز از یکی خوشم میومد اره هول بودم ولی من میگم طرف متاهل باشه اصلا مطرحش نمیکنم میاید اینجوری گارد میگیرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه من دنبال شوهرم چرا چرت و پرت میگی؟

پس چی میخوای😐فازت چیه

بعد میاین میگین پسرا هرزن دخترارو گول میزنند به قصد ازدواج

رابطه بین زن و مرد یا ازدواجه یا رابطه جنسی چیزی دیگه تهش نی

پس نیا اینجا جار بزن برو کار خودتو بکن 

همه تاپیکات سوال در مورد درخواست دادن به پسراس از همه هم خوشت میاد ماشالله بچه هم نیستی بگیم از سر بچگی این رفتارو داری

خدابخیر کنه زندگیارو با زنایی مثل شما

خدایی شما ک دیگه خانومی دستت کن😂🌹

🤭🤭 بابا چندسال اول همیشه دستم میکردم

بعد دیگه بچه دار شدم بعد زایمان کوچیک شده برام

الان دو ساله میخوام بدم یه سایز بزرگش کنن

بعد میدونی الان بچه کوچیک دارم نمیتونم حلقه رو بزارم دم دست که موقع بیرون رفتن دست کنم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
پس چی میخوای😐فازت چیهبعد میاین میگین پسرا هرزن دخترارو گول میزنند به قصد ازدواجرابطه بین زن و مرد ی ...

واییییییی منطورم این دنبال شوهر نیسم 

این خانوم گف میگردی شوهر انتخاب کنی 

وگرنه هدف منم جدیه دگ 

پس چی میخوای😐فازت چیهبعد میاین میگین پسرا هرزن دخترارو گول میزنند به قصد ازدواجرابطه بین زن و مرد ی ...

من از کی خوشم اومده؟ شما قضاوتتو بکن مهم نیس

شوهرتو سفت بگیر مخشو نزنن زنایی مث من😂😂😂😂😂

من از کی خوشم اومده؟ شما قضاوتتو بکن مهم نیسشوهرتو سفت بگیر مخشو نزنن زنایی مث من😂😂😂😂😂

من به کسی سفت نمی‌چسبم 

کلا در قید مردا نیستم 

ولی وضعیت جامعه دارم می‌بینم 

من تند حرف میزنم که به خودت بیای

گذرا تاپیکات نگاه کردم تا حدودی شخصیتت دستم اومد

البته معذرت

متوجهم تنهایی دلت ی رابطه آروم و احساسی میخواد ولی درست و سنجیده عمل کن بزار خواهانت باشند رها کن تا جذبت بشن و با هر سازت برقصن وگرنه ته این مدل روابط که خودت خواهانش باشی مشخصه

معلومه بی تجربه ای دختر 

تو که تا 24 سالگی تا حالا وارد رابطه نشدی پس صبر کنی یکی بیاد که خودتو بخواد و رسمی بشه همه چیز 

نه اینکه نخ بدیو هزار تا چیزیو تحمل کنی و واسه خودت سردرد بخری مثل اینکه شاید دوس دختر داشته باشه بگه ندارم یا سواستفاده کنه و چند سال دوستیتون طول بکشه آخرم بگه نمیتونم باهات باشم شرایط ندارم و...

بشین زندگیتو کن یکی بالاخره خودش ازت خوشش میاد 

پسرا بیجنبه تر ازین حرفان که بهشون نخ بدی یا بگی ازت خوشم اومده