2777
2789
چای نبات فقط میدم ک کلیه اش سنگ داره بتونه دفع کنهدیگه قند مصنوهی نمیخورن

اخی 

انشالله که به زودی خوب بشه 

کار خوبی میکنی اصلا نده 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیزحمت مینویسی

البته پسر من 7 سالشه

والا صبحونه مختلف مثل تخم مرغ، املت، کره و مربا، کره و عسل و...

خیلی مودیه یه روز میخوره ده روز نمی خوره

نهار و شام هم همه جور غذا ولی متاسفانه یا نمیخوره یا اگرم گرسنه باشه کم میخوره

یه وقتایی صبحونه نمی خوره میره مدرسه خوراکی هاشم که دوست داره و خودش انتخاب کرده نمی خوره تا ظهر گشنه می مونه

البته پسر من 7 سالشهوالا صبحونه مختلف مثل تخم مرغ، املت، کره و مربا، کره و عسل و...خیلی مودیه یه روز ...

دقیقا دختر منم ۱۰ سالشه شده کل روز مدرسه هیچی نمیخوره

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
بابا دهنتو ببند

نوجوون حال بهم زن🤢🤢🤮🤮  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
تا چشمت در بیاد بچه چیه اسکول 😐

گمشو

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
بابا دهنتو ببند

کاش بابات خواب میموند اون شب

دقیقا دختر منم ۱۰ سالشه شده کل روز مدرسه هیچی نمیخوره

هر چی هم فکر کنی براش گذاشتم نمی خوره فقط می دونم اگه چیزای ناسالم مثل سوسیس و کالباس و ناگت و اینا بذارم می خوره که من نمیذارم

هر چی هم فکر کنی براش گذاشتم نمی خوره فقط می دونم اگه چیزای ناسالم مثل سوسیس و کالباس و ناگت و اینا ...

من راضی هسام اینا رو بخوره. ولی نمیخوره

خدایا کمک مردمان کشورم کن.