2777
2789
عنوان

کسی که دو بار طلاق گرفته به چشم بدنگاه میکنن بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 94 پست
نگاه بد ندارم ، زندگی خودشه ولی مشخصه هنوز به بلوغ فکری نرسیده و یه جای کار میلنگه

آره دقیقا یک جای کار میلنگه،ادمی که خودش راهنمای دوست وآشنا بوده وزندگی خودش رو خراب کرده باشه حالا بخاطر گذشته تلخ ومشکلات زیاد اونم توی سی سالگی واقعا باید چیکار کنه از این بعد با این درد؟

من همچین چیزی ندیدمرفتارها توی معاشرت معلوم هستن ولی ما کور میشیم و دیده هامون رو جدی نمیگیریم یا قب ...

پیش نیومده براتون حق دارید. کاری ب اسی ندارم ولی واقعا بعضی‌ها خود واقعیشون رو بعد نشون میدن. 

بعضی موردها حتی ازدواح فامیلی بوده طرف بر فرض دایی و یا عموی خودش رو نمیشناخته و خب بخاطر دخالت زیاد یا ی کاری کار ب جدایی میکشه.

ولی خب در بیرون همجین چیزی غیرممکنه و میگن مگه تو طرف رو نمیشناختی؟ خانواده‌اش رو ندیدی؟ 

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم درست یانه، ولی من دیدم چنین ازدواحی ک فامیلی هم بوده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش نیومده براتون حق دارید. کاری ب اسی ندارم ولی واقعا بعضی‌ها خود واقعیشون رو بعد نشون میدن. بعضی م ...

من همینم میذارم به حساب عدم معاشرت هوشمندانه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

میدونی الان اینجا همه میان میگم نه چه ربطی داره مگه کار خلافی کردهولی واقعیت اینه که مردم هر وقت بهش ...

همین عذاب آور هست برای کسی که ۳۰سال از عمرش با آبرومند زندگی کرده از همه نظر خوب بوده،نمیگم عالی ولی از اون دسته آدم های بوده که همه منتظر بودن توی فامیل که زندگیش رو ببینن.

خب عزیزم اگه قراربرجدایی بود چرا چهار سال نامزدی طول کشیده اگه طرف درست نبود چرا عقد کردن بنظرم بیشت ...

دقیقا شما درست میگی،وقتی همه خانواده یک طرف باشن وتو یک طرف خیلی سخت میشه.

کاش حداقل اگر دختر خانم بخاطر فشار روحی روانی اون لحظه نمیتونسته تصمیم بگیره یک خانواده عاقلی داشت که زندگیش اینطوری خراب نشه.اونم یک دختر ۳۰ساله و......

حتی اگر به چشم بد نگاه نکنن اما توی درون خودت زخم خورده ای که با هیچ چیز درمان نمیشه.این عذاب آور هس ...

انشالله که در اولین فرصت بهترین اتفاق زندگیت رقم بخوره خوشبخت بشی عزیزدلم ،،اگه دوست داشتی بگو دومی چرا اجبار بوده چرا واسه پسر اجبار بوده وچطور متوجه شدید

آره دقیقا یک جای کار میلنگه،ادمی که خودش راهنمای دوست وآشنا بوده وزندگی خودش رو خراب کرده باشه حالا ...

من بیشتر با طلاقش سر یک هفته مشکل دارم ، یعنی تو اون هفته چه مشکلی پیش اومده که تو هفته های قبل نتونسته پی بهش ببره؟؟ 

پیش نیومده براتون حق دارید. کاری ب اسی ندارم ولی واقعا بعضی‌ها خود واقعیشون رو بعد نشون میدن. بعضی م ...

دقیقا مال ما هم دومی فامیلی بوده اما جدایی شد.

شما مشاوره خوب می‌شناسید؟

دقیقا مال ما هم دومی فامیلی بوده اما جدایی شد.شما مشاوره خوب می‌شناسید؟

نه نمیشناسم شزمنده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!