2777
2789

بچها من تازه عقد کردم چند روز دیگ یلداس منم خیلی دلم میخواد همه بیان مهمونی خونمون  و یلدایی بیارن

اما ی مدت بعد عقد ی مسائلی با شوهرم و خانوادش پیش اومد ک تا جدایی رفتیم حتی🥲

بگین خب🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان خداروشکر خوبیم..

اما مادرم میگ نمیخواد دعوت کنیم چون هنوز کامل دعوتمونو پس ندادن از طرفی بعد اون مسائل فک میکنن خیلی خوشحالیم ک دعوت میکنیم باز

من خیلی ذوق و شوق داشتم میخواستم پیراهن قرمز یلدایی بپوشم عکس بگیریم ولی کلا باید بیخیال شم انگار☹☹☹

نمیشه اون و نیارن

اخه تقریبا بزرگشونه و خیلی واسه بقیشون مهمه ما اگ دعوت کنیم همه رو اونو دعوت نکنیم ی حوری دشمنی علنی میشه اگ دعوتش کنیمم بیغیرتیه انگار خودمونو زدیم ب ندوستن با حرفایی ک زده🥲

الان خداروشکر خوبیم.. اما مادرم میگ نمیخواد دعوت کنیم چون هنوز کامل دعوتمونو پس ندادن از طرفی بعد او ...

مگه یلدایی خانواده دختر دعوت میکنن  تو نامزدی؟

اینجور که من میدونم برای یلدایی خانواده ی پسر زنگ میزنن که مثلا فلان شب میایم برای عیدی  آوردن

حالا بعدش مادرت میتونه دعوت کنه برای شام.

اول باید خانواده ی پسر اقدام کنن