2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@فاقد_نام_مستعار    

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

سوالتون

عزیزم میتونم درخواست بدم یه چیز خصوصی روانشناسی ازتون بپرسم❤💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽

بله عزیز

من خیلی شکاکم خیلی به همه چی شک میکنم  طرفم حتی جون خانوادش قسم میخوره باورنمیتونم کنم البته اون لحظه اروم میشم ولی بدش یهوگریه میکنم یکی مبینم میگم بااین یعنی رفیق بااین میره بیرون چیکارکنم تباه ترنشم

من خیلی شکاکم خیلی به همه چی شک میکنم طرفم حتی جون خانوادش قسم میخوره باورنمیتونم کنم البته اون لحظ ...

عزیزم پارانویید و باورهای پارانوییدی از دسته مسائلی هستند که مقاومن نسبتا به درمان 

باید حضوری مراجعه کنید و روان‌درمانی یا طرحواره درمانی بشید 

و نیاز به جلسات طولانی داره این عینک از چشتون برداشته بشه کدوم شهرهستین؟

سوالی داری در خدمتم

اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

مثلا دارم کتاب میخونم خط بالاییش تمرکزمو میریزه به هم انگار همش رو مخم خط بعدی رو متوجه نمیشم یا مثلا خودکارم کجه تمرکزمو به هم میریزه وقتی که مطالعه میکنم نمیتونم تحمل کنم که چیزی کنام باشه ار اشیایی کا دور رو برمه تمرکزمو به هم میریزه خیلی اذیت میشم و عصبی 

مثلا بطری آب نمیتونه بزارم کنارم جا مدادی نمیتونم بزارم کنارم همه اشیا اتاق اذیتم میکنه مثلا کف اتاق ی کوچولو آشغاله تمرکزمو میریزه به هم یا حتی لباسای تنم روی مخمم اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

روزها نمیتونم درس بخونم همه چیز تمرکزمو به هم میریزه نمیتونم عمق بگیرم متوجه نمیشم بخاطر همین شبا لباسامو در میارم میرم روی دیوار خونمون میشینم درس میخونم با گوشی درس میخونم چون خط بالایی تمرکزمو بهم میریزه صفحه رو بزرگ میکنم تا همون خط رو فقط ببینم همین الانم بخاطر اینکه بتونم تمرکز کنم تایپ کنم رفتم تو حموم نشستم تا تونستم