2777
2789
منظورتون از هواری مرغ و ماهی و میگو که نوشتی همون کراهی هست یا این یه چیز دیگست؟اونروز تو برنامه دور ...

من ۵ سال سیستان بلوچستان بودم

کراهی داشتند با هواری فرق داشت

الان کوچ کردم بندر عباس 

هواری برای این منطقه هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حلوا شیر برنج فرنی خامه عسل کره مربا میوهاینارو بعنوان میان وعده و صبحانه میدم بهشون نهارو شامم هرچی ...

شیربرنج کل عمرم هر جی پختم مزه اب گرفته بچم نخورده شما میگی چطور درست میکنی 

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
من یه پسر به شدت بد غذا دارم فقط یه غذاهای خاصی میخوره،کباب،جوجه،قورمه سبزی،سمبوسه،مرغ سوخاری،پیتزا، ...

ماشالله اش باشه چطور عادت دادی ب اینا خوردن

بچه های من اصلا چیزی جویدنی باشن نمیخورن

رشد پسرت وزنی خوبه؟چند سالشه

من ۵ سال سیستان بلوچستان بودمکراهی داشتند با هواری فرق داشتالان کوچ کردم بندر عباس هواری برای این من ...

خب هواری چی هست اونجا خانومه میگفت ادویه کراهی تو سیستان بلوچستان باید تهیه بشه هواری هم همینجوریه یعنی ادویه خاصی داره؟

شیربرنج کل عمرم هر جی پختم مزه اب گرفته بچم نخورده شما میگی چطور درست میکنی

برنج لاشه رو بزار با آب قشنگ بپزه آبش که کشید کامل شیرو اضافه کن یکم گلاب بریز یکم شکر اگه دوست داشتی مینونی هلم بریزی بزاری قشنگ با شیرم بجوشه غلیظ که شد زیرشو خاموش کن 

خدا حفظش کنه فقط تا میتونی قند مصنوعی رو حذف کن وحتی طبیعی رو هم کمتر بده بهش که بهترین کارو درحق بچ ...

چای نبات فقط میدم ک کلیه اش سنگ داره بتونه دفع کنه

دیگه قند مصنوهی نمیخورن

ماشالله اش باشه چطور عادت دادی ب اینا خوردنبچه های من اصلا چیزی جویدنی باشن نمیخورنرشد پسرت وزنی خوب ...

وزنش خیلی پایین،حالا من راضی نیستم اخه خیلی غذاهارو نمیخوره،کلا از بچگی اینارو میخورد همینارو عادت کرده،کلا کمتر بچه ای میشه کباب و جوجه و مرغ سوخاری نخوره امتحان کن شاید خورد،پسر من ماهی گوشت قرمز خورشتی،مرغ خورشتی،کلم ،بادمجون و...خیلی چیزا رو اصلا لب نمیزنه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

من همینجور چشمی میریزم اندازه نمیگیرم شیرشو زیاد نریز دیگه اگه زیادم شد بزار یکم بجوشه هی هم بزن تا ...

میگن ۴برابر برنج باید شیر ریخت اره؟