بهش گفتم که مدتی بود بیش از حد به روابط جنسی فکر میکردم اصلا دست خودم نبود خیلی اذیت میشدم حتی خودم بخاطر افکارم سرزنش میکردم اضطراب داشتم افسردگی داشتم سستی پا شدید داشتم خیلی از لحاظ روحی بالا پایین داشتم همش.. گفت اینی که میگی وسواس افکار جنسی نیست اینا همه علایم بیماری دو قطبی هست من درسش خوندم آخه دکترم که روانپزشک مم تشخیصش همون بود بهم داروی دو قطبی داده داداشمم داره داروی دو قطبی میخوره همین روزا رفته دکتر عجب🤭🤭🤔 خودم نمیدونستم دو قطبی ام گفت ارع خود بیمار متوجه نمیشه امکانش هست همیشه دارو بخورم
من دوستم برام از تهران گرفت که هیچ چیز خاصی هم نبود. چندتا داروی افسردگی ک همه میدن داده بود بعد پون ...
نه برای این جور چیزا که انقدررر مهمه فقط حظوری بگرد تو گوگل بزن بهترین دکتر روانپزشک شهرتون بعد برو تمام حرف هایه دلت رو بدون خجالت بگو نکه بری یاد بره یا روت نشه بگی اصلا فایده نداره حتی جزئیات هم بگو
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!