2777
2789
عنوان

تفف به این حسسسس چی کنممم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
اییی ولشکن پاک کن شمارشو بری سمتش بگا میری بچسب به پارتنرت دوخترررر

واییی لعنت بهشششش

تف بهششششسش

جی کنمششش اخهههه

میره تو مخم گاهی

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

واییی لعنت بهششششتف بهششششسشجی کنمششش اخههههمیره تو مخم گاهی

ببین سیسی جون منم اصلا با کسی نبودم ولی الان رل دارم و عاشق همیم بعد چند وقت پیش یه پسره که قبلاً پیگیر بود پیام داد منم اول جواب ندادم دیدم خیلی پیام میده جواب دادم بعد من فقط گفته بودم سلاماااا اون یه طوماررررر نوشته بود که عاشقتمو فلانه و دارم میمیرمو اینا که من با یه ب چیز رلم جوابشو دادم بلاکش کردم ولی بعد اون هی تو سرم میومد فکرش چندبار رفتم پروفشو چک کردم تا دیروز دیدم با یه اک دیگه پیام داده هنوز جواب ندادم دیگه نمیدم حس میکنم خیانتههه

کاربری دست دونفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سیسی جون منم اصلا با کسی نبودم ولی الان رل دارم و عاشق همیم بعد چند وقت پیش یه پسره که قبلاً پی ...

دقیقاا

منم هیمن‌حسو دارممم

رل دارز کلک

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

دقیقاامنم هیمن‌حسو دارمممرل دارز کلک

بعضی وقتا به خودم میگم چه مرگته عاشق یکی دیگه ای ولی بخدا بهش فکر نمیکنم فقط چندبار چک کردم پروفشو:/😂

اره اره نزدیک دوسالههههههه باهمیم🥲😂

احساس میکنم باید باهات دوست شم😂😂

کاربری دست دونفره

من بهش گعنم ک دیگ بهم پیام ندخ

احساساتت طبیعیه خودتو سرزنش نکن کلا ادما ممکنه چندین بار تو زندگی عاشق بشن 

اینکه صرفا بخاطر خوشکلیش خوشت اومده شاید بعدا حرف بزنی باهاش حالت بهم بخوره از افکارش شایدم نه عاشقش بشی 

ولی اگه خواستی بری باهاش حتما با قبلی صحبت کن و رابطه رو تموم کن 

بعضی وقتا به خودم میگم چه مرگته عاشق یکی دیگه ای ولی بخدا بهش فکر نمیکنم فقط چندبار چک کردم پروفشو:/ ...

دوست شوووو

بسیییارررر زیادددددخشحال میشم

احساساتت طبیعیه خودتو سرزنش نکن کلا ادما ممکنه چندین بار تو زندگی عاشق بشن اینکه صرفا بخاطر خوشکلیش ...

نه نمیرم

رابطه ایی ک الان دارم خیلی ارزشمنده برام

بنظرت اینکه بتزدید و پروفایلمو باز گزاشتم مشکلی هست؟؟؟

اخه میشه گفت درصدی هم بخاطر اون باز گزاشتم حقیقتش

نه نمیرمرابطه ایی ک الان دارم خیلی ارزشمنده برامبنظرت اینکه بتزدید و پروفایلمو باز گزاشتم مشکلی هست؟ ...

ببین مشکلی نیست که ‌پروفت و بازدیدت باز باشه ولیاینجوری اگه پروفی بذاری میخوای ببینی اون الان تو ذهنش راجب تو چی فکر میکنه یا بازدیدت باعث میشه بخوای چکش کنی اگه تصمیم داری فراموشش کنی سعی کن همه راه های ارتباطی رو ببندی