2777
2789
عنوان

باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 69 پست
یعنی شغل همسرت جوریه که در آینده هم قرار نیست پیشرفتی داشته باشین؟؟

نه دقیقا خانواده ام همینو میگن شوهرم فروشنده است ولی دوازده ساله حقوقش خیلی بشه بیست تومن پولش و از دست داد خانواده همسرمم کلا مارو رها کردن سالی یه بارم زنگ نمی زنن هیچ حمایتی نداریم خواهرم واسه این میگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هدیه خدا به تویه حالا که خدا لایق دونسته تورو پس بدنیابیارش ماهم مثل شما شرایطمون مستاجر بدون ماشین بدون بیمه الان دخترم ۱۱ماهشه ازاول که دنیااومده حتی ۱تیکه براش لباس نخریدیم همش براش کادو اوردن حتی تا ۵سالگیش براش لباس اوردن کادو.ماشالله خوش روزی

وای منم.  بچه نمی‌خوام ولی پدرشوعر مادرشوهرش چون دخترشون زایمان کرده ذوق نوه ی پسری گرفتشون واسم وقت دکتر گرفتن فردا ببرنمون منو شوهرمو تحت نظر دکتر باشیم نوه میخوان...نمی‌خوام دلشون بشکنه والا کارشون اصلا درست نیست واسم وقت دکتر گرفتن ...میترسم چیزی بگن دلشون بشکنه ...شوهرم تک پسره و من کلا تک عروس خاندانشونم تنها شوهرم داماد شده خیلی کم جمعیتن خاندانشون از دو طرف ...بعد ۹سال انگار صداشون ذرومده ولی چیزی نمیگن ناراحتم کنن فقط میگن ایشالا بعد این نوه ی دختری بچه ی تورو بغل کنیم نوبت شماعه

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤

از نظر وضعیت جسمی خودت،بنظرم یه شانس خدا بهت داده،مطمئنا با حضور بچه شوهرتم حالش بهتر میشه

میمونه شرایط اقتصادی،زایمان و چکاب میتونی از بیمارستان دولتی استفاده کنی،هزینه ش برات کم می افته

اما بزرگ کردنش و سونو و.... واقعا پول لازم داره.برای هزینه هاش یه راهی پیدا کنید 

انشالله قدم دار باشه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

به نظرم حتی اگه یه ذره ته دلت بچه میخواد و صرفا به خاطر شرایط اقتصادی میخوای سقطش کنی این کار رو نکن.عوضش با یه برنامه ریزی دقیق و خوب هم خودت هم همسرت تلاشتونو بیشتر کنید تا شرایطتونو خوب کنید تا اینکه با سقط اون بچه به روال عادی زندگی برگردین.با توجه به سن و شرایط بدنی که داری سقطش ریسک بزرگی هست ممکنه بعدا پشیمون بشی و اینکه گفتی همسرت خیلی اولش ذوق کرد به این فکر کن الان قانع شده اگه بعدا تو شرایط خوب دلش بچه بخواد و تو تواناییشو نداشته باشی چی میشه

جاری من توعقد باردار شد ،وقتی فهمیدن که پدر برزگ شوهرم فوت شده بود ،به خاطر اینکه نمی شد عروسی بگیرن ،

سقط ،کرد ،بعد از سال پدربزرگ یکی از اقوام جاری فوت شد ،هم بدون عروسی رفت خونش ،هم دیگه باردار شد ،هنوز که هنوزه بنده خدا تحت درمانه

عزیزم واقعا شرایط خیلی سختی داری و ما چون تو اون شرایط نیستیم نمیتونیم صد در صد درکت کنیم 

ولی به نظر من معجزه ای که وارد زندگیت شده رو اصلا نادیده نگیر 

حتما بیشتر فکر کن و تصمیم درستی بگیر .

چون واقعا بعدش خیلی پشیمون خواهی شد .

بچه نور زندگیه 

یه چیزی بهت بگم 

شاید تکراری باشه ولی بچه اولته بعدشم مطمئن باش با اومدنش یعنی بهت قول میدم زندگیت خیلی متحول میشه اینو با اطمینان میگم خدا جواب سختیای الانتو بعد دنیا اومدنش بهت میده