2777
2789
عنوان

تفف به این حسسسس چی کنممم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 53 پست
چون تعهد نداری و صلاحیت زندگی مشترک نداری

من حرفتونو قبول میکنم

ولی بخدا میخوام جلو خودمو بگیرم

نمیخوام ایتجوری کتم

ولی اون پسره کرم ریخت منو واقعا ادیت کرد منم رفتم تو فکرش

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدجور گرفتار شدی😂😂 بنظرم همون یکاری کن پروفایلتو نبینه وسوسه ام شدی خودتو مشغول کن یوقت باز برندار ...

خدا لعنتش کنه

نمیدونی چه ادم عوضی بود

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

😑

واسه من همچین مسائله ایی پیش اومد

همکار بودیم پسره یجوری نگام میکرد انگار تنها دختر اونجا منم

یجوری تحویل میگرفت و محبت میکرد کف میکردی با اینکه من سعی میکردم و شوخی و خنده بگذرم جوابشو ندم با اینک میدونست باکسی هستم

پیشنهادم نمیداد ک نکنه من دیگه باهاش نحرفم

بقول تو انقدر کرم ریخت ک فکرم رفت سمتش خواستم جداشم نشد فکر این پسره کردم بیرون ولی خیلی طول کشید 

ولی هنوز چشماش یادمه هنوز آهنگی ک گفت گوش میدمو یادمه

البته مجازی با واقعیت خیلی فرقش زیادتره اگر مجازی بیشتر دیدیش و باهاش خاطره ایی نداری فراموش کن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

در این حد؟ چجوری بود مگه

خیلی بلد بود

اولش به بهانه های مختلفنزدیک شد.

بعد شمارمو به زوووور گرفت 

چند دوز حرف زد تا شمارمو دادم

جقدر صبر کرد

بعد هیچوقت من‌بهش پیام نمیدادم هنیشه اول اون پیام میداد و شروععع میکرد بالا ۱۰ ساعت حرف و چت

من‌اون موقعه با پارتنرم نبودم

تنها بودم تحت فشار بودم

این میومد شروع میکرد زر زدن

بعدش من هی بهش‌میگفتم پیام نده باز پیام میداد کلا ول کن نبود تا گفتم من عاشق یکی ام و نمیخام باتو حرف بزنم

واسه من همچین مسائله ایی پیش اومدهمکار بودیم پسره یجوری نگام میکرد انگار تنها دختر اونجا منمیجوری تح ...

وای مثل همینننن

یجوری حرف میزد ک میخواست باهام رفیق شه ولی اصلا نمیگفتتت بیا مثلا باهم بریم تو رابطه

کرم میریخت ولی جور دیگ

من اون موقعه البته پارتنر نداشتم مگ نه جوابشو نمیدادم

بنظرت الان عکس  و بازدیدم رو باز گزاشتم بده؟؟؟ برشدارم زایه نیست یا بزارم بمونه

به نظرم وقتی ادم از یکی دیگه خوشش بیاد دیگه خوشش اومده هیچکاریش نمیشه کرد دلیل خیانت مردها همینه

من بهش گعنم ک دیگ بهم پیام ندخ

یه پا امیر بوده برای خودش چه راحت سو استفاده کرد از موقعیت

دیوووب بودهههه 

اسمش ولی ممد بود😂

ولی از امیرا بدتر

ممدا یه اسطوره جدان😂😂 هنوزم پیام میده بهت؟

نه ، از وقتی گفتم من عاشق یکی دیگم رفت ک رفت

وای مثل همیننننیجوری حرف میزد ک میخواست باهام رفیق شه ولی اصلا نمیگفتتت بیا مثلا باهم بریم تو رابطهک ...

یچی بگم؟اگر دوسش داری خوشت میاد توعم برو سمتش 

وای اول بگم خیانت نکن همین

اینم بگم فکر بهشم مثل خیانته

ولی من برگردم عقب از نامزدم صدرصد جدا میشدم بخاطرش

چون اون حس قشنگی ک اون لحظات واسم میساخت خیلی ناب بود

باورت میشه هنوز بعد سه سال یادمه چطور نگام میکر اونموقع کرونا بود ماسک میزدیم 

وای یجوری بود میرفتم دورتر ازش کار کنم انقدر نگاهم دنبالش بود ک ببینم بهم نگاه میکنه یا ن

لعنت به من ک یادش افتادم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_