2777
2789

تاریخچه گوگلش سرچ کرده بود متن تبریک تولد به همسر و عشق و عاشقانه در صورتی که تولد من نیست و گذشته. داغونم. و یکماه هست ک خیلی کم محلم میکرد. قبلا یکسال پیش تو خونه مچش گرفتم و بهش گفتم هرچیزی ازت ببینم حتی در حد پیام دیگه نمیمونم و تو این یکسال یبار قبلا بهم دروغ گفت و هیچی نگفتم الانم این مطمئنم خیانت میکنه بازهم. انگار عاشقم نیست حس میکنم از روز اول نبوده. خیلی بهم گیر داده ک چته چرا یهو اینطوری شوی من هیچ نگفتم اما فکرکنم فهمیده همش میگه رفتی پای سبستم اومدی ور عرض یک ثانیه عوض شدی. بنظرتون بپرسم ازش؟ نگفتم بهش چون گفتم قطعا انکار میکنه و میفهمه چکش میکنم. بنظرتون چکارش کنم 

ایناهمش حس بودحسوبذارکناراول مطمئن شوبعدتصمیم بگیر

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره 1 سال ونیم پیش اومد کلی التماس و اصرار و تعهد دادن ک دیگا تکرار نمیکنم اشتباه کردم غلط کردم حتی ...

خدایا توخونه مچشو گرفتی خدابدلت صبر بده چقدررررر صبوری ک موندی ادامه دادی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

شما فعلا بنا رو بر این بزار که حدستون درسته

ولی به روش نیار و ملکی چیزی اگه داره به زبون بگیرش که بزنه به نامت

وقتی هم بهت گفته چت شده بگو از این ناراحتم که چیزی از خودم ندارم😁

بعد از اینکه از پشتوانه مالیات خیالت راحت شد بعد به روش بیار بینم چی میگه

یعنی میگی زن گرفته؟اگه اره که جدا شو

نه این پولش کجا بود ک زن بگیره بعد عصر ها همش خونه است میگم با کسیه اگرم هست قطعا از راه کار میره دیدنش چون همش ک با منه تو خونه هرجا بره من باهاش میرم 

شما فعلا بنا رو بر این بزار که حدستون درستهولی به روش نیار و ملکی چیزی اگه داره به زبون بگیرش که بزن ...

اره اونم میاد ملک به نام زن میزنه🤣

مردای خائن صد سال نمیذارن یه ریال بره تو جیب زنشون که برداره بره 

مردای که سالمن و خلاف نمیکنن معمولا ملک به نام‌زن میزنن چون میدونن دلیلی نداره زنشون برداره بره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم