2777
2789
عنوان

تفف به این حسسسس چی کنممم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 53 پست
من بهش گعنم ک دیگ بهم پیام ندخ

چرا نمیری یه پیام بزاری حال دوست قدیمیتو بپرسی؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یچی بگم؟اگر دوسش داری خوشت میاد توعم برو سمتش وای اول بگم خیانت نکن همیناینم بگم فکر بهشم مثل خیانته ...

نه بابا این ادم نیشت

یه عوضی بی پدره

حیف یه تاره موی نامزدم ک با این عوص بشه

باهزار نفر بوده ، طفلک پارتنر من پاکه پاکههه چقدررر دوسم دارههه 

عمرااا چنین کاری نمیکنم

حتی اگر‌نامزدمم باز نبود چیزی ک خودم‌انداختم‌تو اشغالی رو درنمیاوردم

ولی فکرش تو مخمه

البته نمیدونم ، شاید یه حس گذری باشه

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون بهتر دروغگو🗿 از راه دوستی وارد شد مختو بزنه اخرشم اینجوری رفت

البته نرفت   خودم فرستادمش بره

چند باز بهش بی اعتنایی کردم‌نمیرفت اصلااااا

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

نه بابا این ادم نیشتیه عوضی بی پدرهحیف یه تاره موی نامزدم ک با این عوص بشهباهزار نفر بوده ، طفلک پار ...

اگه اشغاله بزار اشغال بمونه ولش کن

منم نامزدم ماه بود منم نمیخواستم خیانت کنم حتی با فکر کردن بهش خواستم جدا شم نذاشت جدا شم

خوشحالم ک نذاشت چون مطمعنم اون پسره با دیونه بازیای من اصلا کنار نمیومد ولی همسرم هرکاری میکنم بازم عاشقمه بقول خودش عشقه بچگی عشق اوله😂🥲

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

اره منظورم همون بود دیگه دید وفاداری به یکی بالاخره رفت

ارههه

تف بهشششش

وایییی 

اگه اشغاله بزار اشغال بمونه ولش کنمنم نامزدم ماه بود منم نمیخواستم خیانت کنم حتی با فکر کردن بهش خوا ...

اره بخدا اینایی ک عاشق ادم هستن خیلی بهترن تا بقیه

اره بخدا اینایی ک عاشق ادم هستن خیلی بهترن تا بقیه

من قدرشو دیر فهمیدم 

البته منم از خودگذشتگی زیادی کردم براش 

چندسالتونه؟

من قدرشو دیر فهمیدم البته منم از خودگذشتگی زیادی کردم براش چندسالتونه؟

من ۲۰ 

اون۲۷

من ۲۰ اون۲۷

خدا فسیلتون کنه برا هم😚🧡