2777
2789
عنوان

تجربه کاملم از زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 99 پست
‏وقتی از دنیا رفته بودم به خانوادم زنگ زدن که به بیمارستان بیان ولی نگفته بودن مردم. دقیقا زمانیکه ...

۱۴ صلوات

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

چون اعمالت خوب نبود دوست داشتی برگردی یا تعلق ب دنیا داشتی و از مردن ترسیده بودی؟یعنی اگر آدم خوبی بودی از مرگ‌استقبال میکردی؟

من عاشق خدا بودم و هستم ولی الان خیلی داغونم.میگم این زندگی که همش جبر هست چرا باید براش تلاش کنم.یا حتی دعا کنم.مگه اخرش همون نمیشه ک خدا میخاد.لطفا سوالمو جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اعمالت خوب نبود دوست داشتی برگردی یا تعلق ب دنیا داشتی و از مردن ترسیده بودی؟یعنی اگر آدم خوبی ب ...

عزیزم اعمالم خوب نبود اون شخص اونجا بهم میگفت خراب کردی ،سعی کن برگردی و جبران کنی،اگر با اون اعمال رفته بودم الان تو جهنم برزخی تو عذاب بودم 

عزیزم اعمالم خوب نبود اون شخص اونجا بهم میگفت خراب کردی ،سعی کن برگردی و جبران کنی،اگر با اون اعمال ...

اگه کسی وارد جهنم برزخی بشه تا قیامت تو جهنم میمونه بعد دوباره قیامت میفرستنش جهنم؟؟؟ یا نه اگه عذاب‌مون تو جهنم برزخی تموم بشه ممکنه ما رو بفرستن بهشت برزخی؟؟؟

و یه چیز دیگه من شنیدم نمیدونم راسته یا نه؟؟ میگن تمام شیعیان علی در قیامت حتی اگه جهنمی باشن بعد دیدن عذاب حضرت علی شفاعتشون رو میکنه و اونها رو به بهشت میاره اما یه مهر بر پیشانی دارن که اونها رو متمایز میکنه درسته این حکایت

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

اگه کسی وارد جهنم برزخی بشه تا قیامت تو جهنم میمونه بعد دوباره قیامت میفرستنش جهنم؟؟؟ یا نه اگه عذاب ...

عزیزم ما وارد جهنم برزخی میشیم و اونجا در حین عذاب کشیدن بعضی از گناهان رو پاک میکنیم ،غیر از اون خیراتی که به ما میرسه ثبت میشه و روز قیامت میاد رو نامه اعمال ما ،و گناهانی که با عذاب کشیدن حتی پاک نمیشه می‌ره در قیامت حسابرسی میشه مثل حق الناس ،اونجا از اعمال خوبت میدن به شخص و بدی بهت پس میدن،در آخر دوباره نامه اعمالت رو نگاه میکنند و میبینن خوبی دیگه نداری و همه رو ازت به خاطر حق الناس گرفتن و میری جهنم،مگه اینکه خدا بهت رحم کنه بری بهشت 

شفاعت حضرت هم بعد اینکه مثلا هزار سال تو جهنم بودی و کفاره گناهان رو با عذاب پس دادی شامل میشه

عزیزم ما وارد جهنم برزخی میشیم و اونجا در حین عذاب کشیدن بعضی از گناهان رو پاک میکنیم ،غیر از اون خی ...

یا خود خداااا. فقط خودش بهم رحم کنه 

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

می‌دونی چیه از کسانی مثل تو فکر میکنن فرشته چپ آدم ها هستن و خیلی خوب درمورد خدا و همه چیز میدونن مت ...

من با ادعا حرف نزدم ادعای مومنی هم ندارم تو دوس داری اینطوری متوجه بشی ادعا دار ندیدی که اینو به من میگی من نه تحقیرت کردم نه هیچی فقط گفتم فقط اونیکه از ته دلش اعتقاد داره میتونه بفهمه چقدر در اشتباهی.اره از لحاظ تو نینیسایت بودن قابل اعتماد نیست اما هست حالا اگه دوست داری بگی من ادعا دارم بگو 

اتفاقا منم هم از ادعایی ها متنفرم هم از ادمای غیر منطقی که هرچی از دهنشون در میاد میگن مثل تو متنفرم متاسفم که برات توضیح دادم خیلی کج فهمی.

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

خیلی جالب بود ولی شرمنده عزیزم من حرفم خیلی متفاوت تر از این تعریف تو بود تو بحث رو یه جورایی به یه ...

نه شما تو کامنت قبلی هرچی خواستی به من گفتی منم نیتم چیز دیگه بود چون شما گفتی اعتقادی ندارم به این چیزا کلی گفتی منم برات چندتا تجربه واقعی از خودمون گفتم چون فکر کردم میگی کلا اعتقاد ندارم.واقعیتش نمیخوام کسی فک کنه وقتی از رو نیت اینکه بخاطر اینکه خدا خیلی جاها هوامو داشت منم هروقت همچین بحثایی پیش بیاد سعی میکنم واقعیت هارو بگم شاید خدا اینارو نشونه ای گذاشته که جوابی برامون باشه.

میخندم شاید دنیا به روم نخنده اما بازم میخندم ...برای حفاظت از سلامت روانم میخوام در بعضی مواقع پوکر فیس باشم .۱۳ آذر ماه ۱۴۰۳.......

من با ادعا حرف نزدم ادعای مومنی هم ندارم تو دوس داری اینطوری متوجه بشی ادعا دار ندیدی که اینو به من ...

اوکی خانم اصلا شما ادعا ندارید اصلا حرفاتون بوی ادعا نمی‌ده حالا بفرمایید از بالای منبر پایین نیازی نیست به توضیحاتتون