2777
2789
چرا زمان ما معلم که تو کلاس تدریس میکرد ما یاد میگرفتیم ولی بچه های الان اصلا انگار بهشون آموزش داده ...

بنظر من به خاطر گوشی ودیدن زیاد تلویزیون و .... بچه ها دیگه تمرکز کافی  ندارند 

پس معلم هام انتظار کادو روز معلم ۱۰ میلیونی نداشته باشناگر میدیم با نارضایتی تمام میدیم خیلی مراقب ب ...

بابا کادو نخواستیم تورو خدا با حرفاتون یه کاری میکنید خستگی تو تن معلمایی که خوب کار میکنن بمونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز کی گفته معلما ۳۰تومن میگیرن؟من با ده سال۱۳تومن میگیرم.همکارم ۱۰تومن

عزیزم همکارای خودتون گفتن یک باز نشسته که ۲۰تومن الان از مدرسه خصوصی میگیره البته مدیره و خودش گفت همکارام که استخدام هستن بین ۱۸تا۲۲میگیرن.

نه عزیزم دولتی ام.شما اطلاع ندارید از حقوقا،کلا سال اول دوم همینه‌اونایی هم که ۱۳/۱۴سال سابقه دارن ب ...

پس اشتباه اطلاعات دادن.معذرت.ولی کلا هیچ قشری مظلومتر و با حجب و حیاتر از معلمها ندیدم.نه اینکه خدا نکرده به قشر خاصی توهین کنم ولی محیط مدارس سالمترین ها تو ارگانها هست.

پس معلم هام انتظار کادو روز معلم ۱۰ میلیونی نداشته باشناگر میدیم با نارضایتی تمام میدیم خیلی مراقب ب ...

کی گفته حالا به ما کادو ۱۰ میلیونی میدن نمیخواین بدین ندین به درک با نارضایتی نمیخواد به ما کادو بدین دوست عزیز

زمان ما معلمها در تمام مدارس پسرانه کشور یک تیکه شلنگ یک متری دستشون بود برای تنبیه بدنی دانش آموزان بیچاره .

خیلی ظلم کردن - از خانم معلمها اصلا انتظار نداشتم - اوناها که عقده از بچگیشون نداشتن - پس چرا شلنگ دستشون می گرفتن ؟؟

دقیقا بعضی از معلما واقعا فقط اسم معلمی رو حمل میکنن خاهرم کلاس دومه همه سرمشقاشو می‌فرسته تو گروه یا باید چاپ بشه یا خودمون سرمشق بگیریم بفرستیم واسه هرچیز کوچیکی جشن میگیرن ک چی فیلم بگیرن بزارن پیجاشون واقعا من یکی ب عنوان ی خاهر بزرگتر جیگرم خونه مادرا ک جای خود

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

چقدر همه از معلمی ابتدایی کینه دارن

خوشحال شدم که ابتدایی قبول نشدم😆

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
چقدر همه از معلمی ابتدایی کینه دارنخوشحال شدم که ابتدایی قبول نشدم😆

خدا را شکر من ابتدایی قبول شدم. بچه ها خیلی اذیت میکنند. مثلا ۳۷تا پسر بچه شیطون که پدر مادرهاشون توان نگهداری یکیشون را ندارند. چهار ساعت در مدرسه هم باید آموزش دهیم هم ساکت کنیم هم مهربون و با حوصله و..... باشیم. هم انسانی شایسته تربیت کنیم. بماند که بعضی همکاران هم کمی بی وجدان هستند. یک سری خانواده ها که نگم برات منتظرند برای معلم قمه بکشند. ولی خدا را هرچقدر مرتبه شکر بچه ها را از عمق جان دوست دارم. و اونها هم گاهی از روی دوست داشتن به من میگویند مامان!!! 

خانواده های خوبی هم هرسال نصیبم میشه و با همه رابطه محترمانه و دوستانه دارم. شکر نعمت نعمتت افزون کند. خدایا شکرت. 

مدرسه پسر من دوتا معلم ریاضی و زبان داره

ریاضی اصلی و ریاضی مکمل

هیچکدومشون خوب درس نمیدن

فرت و فرت امتحان میگیرن

روشهارو بلدن ولی یاد نمیدن از اون طرف سخت میگیرن تا مجبور شی کلاس خصوصی باهاشون برداری 

معلم زبانش ،آزمون تعیین سطح گذاشته تمام شاگردهای موسسه هم ،همون شاگردای مدرسه هستن

از مدرسه برای پیدا کردن شاگرد استفاده میکنن

مجبور شدم یه دوره ریاضی بخرم تو ایتا

زبانم هنوز تصمیم نگرفتم چیکار کنم کجا بفرستمش

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

درد دل معلمم بشنوید.من معلمم از سال ۹۲ هم فیزیک تدریس کردم هم ریاضی و هم الان مقطع ابتدایی هستم یعنی تو همه مقاطع سابقه تدریس دارم.باحقوق دوازده سیزده  تومن خیلی سخته برای بچه مردم از جون و دل مایه میزاریم نه من همه همکارام.متاسفانه الان حرمت معلم نمونده .مقصر معلم نیست مقصر اول سیستم آموزشی هست شما کتاب ها رو ورق بزنید معلم امکانات نداره حجم مطالب رو بسیار بالا بردن کتاب ها ترجمه های مشابهی از کتاب های کشورهای بسیار پیشرفته هستند که امکانات و زیرساخت خیلی محکمی تو آموزش و پرورش دارن ولی تو شهر خودمن هیچ کدوم از این امکانات نیست .من پارسال پایه چهارم داشتم یه آهنربا ساده هم تو مدرسه نداشتیم درصورتی که علوم چهارم باید کاملا عملی و در محیط آزمایشگاه تدریس بشه.آموزش و پرورش بودجه ای به مدارس نمیده الان مدارس رو اگر کمک های مردمی نباشه اصلا نمیشه چرخوند .من معلم بعد از زنگ اخر بیست دقیقه میمونم کلاس رو تمیز میکنم چون مستخدم نداریم معلم که بشه نظافت چی چه توقعی ازش داری .واقعا شان معلم این نیست اینجوری راجع بهش صحبت بشه شاید تک و توکی تازه به دوران رسیده باشن ولی همکار من ۲۸ سال سابقه داره چه خانم فهمیده و  باسوادی هست من هرجا احساس کنم نیاز به مشاوره کاری دارم با ایشون صحبت میکنم.. دیروز پدر و مادر دانش آموزی اومدن مدرسه علنا جلو چشم ماتهدیدش کردن که حق نداری برای ۴شنبه تا شنبه تکلیفی به بچه ها بدی .اینم گفت من تکلیف میدم شما انجام ندید اجبار نیست اونا میگفتن نه حق نداری .من داشتم از غصه بی ادبی این خانواده دق میکردم چه توهین هایی که نکردن.مادر داریم نمیتونه بچه خودشو به تنهایی تحمل کنه من معلم ۳۲تا پسر بچه کلاس اولی پر جنب و جوش. تو کلاسم دارم  ۴۰ دقیقه تایم تدریس که کلا ۲۰ دقیقه اش وقت مفیده  چطور به این ۳۲ نفر برسم .شما مادر روزی یک سافت برا درس فرزندت وقت بزاری کجا میره سرمایه زندگیت فرزندته

از خدا میخام به همه کسایی که امضامو میبینن سلامتی بده .منو بچه هام رو هم عاقبت بخیر کنه.دعا کنید انشاا... سال۱۴۰۱ استخدام شم .حال دلم رو به بودن دیگران گره نمیزنم .من با هیچ کس بحث نمیکنم چون آرامش خودم برام ارزشمندتره .تو زندگیمتجربیات تلخ زیاد داشتم اما هیچ تلخی ماندگار  نیست.معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش .اونی که بیشتر بدمو میگه از همه بیشتر قبول داره که من ازش موفق ترم