2777
2789
عنوان

تجربه کاملم از زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی منم همچین تجربه ای داشتم 

وقتی روح منو داشتن میبردن تشنه ام بود 

جیغ میزدم و از مادرم خواستم کمکم کنه ولی مادرم منو نمیدید انقد گریه کردم تا دوباره برگشتم ب جسمم

و انگار له شده بودم 

یه حس خستگی داشتم 

دست و پاهام بی حس بودن 

فقط چشمامو باز کردم و فهمیدم زنده هستم 

ولی من توی خونه این اتفاق برام افتاد

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بله انشالله قراره برم عزیزم اگر عمری باشه😊

سلام مجردید یا متاهل 

ای کاش میشد فامیلتون رو هم می‌گفتید 

به نظرتون آدمای خوب تجربه پس از زندگی دارن یا کسایی که خیلی آرزوی مرگ میکنن و ناامیدن از زندگی؟

اسی منم همچین تجربه ای داشتم وقتی روح منو داشتن میبردن تشنه ام بود جیغ میزدم و از مادرم خواستم کمکم ...

وای خیلی تجربه عجیب و ترسناکی بوده ،خدا خیلی دوست داشته که برگشتی به جسمت اگر با اون حال بد و تشنگی میرفتی الان جای خوبی اونطرف اصلا نداشتی ،انشالله که گناهان رو ترک کرده باشی بعد اون تجربه و خدا رو همیشه توی اعمالت ناظر دیده باشی

وای خیلی تجربه عجیب و ترسناکی بوده ،خدا خیلی دوست داشته که برگشتی به جسمت اگر با اون حال بد و تشنگی ...

متاسفانه نماز نمیخونم 

یعنی گاهی میخونم گاهی ن 

بیشتر خودمونی و شبها موقع خواب با خدا حرف میزنم و اینجوری احساس خوبی پیدا میکنم

تا جایی ک تونستم دل نشکوندم 

حق کسی رو نخوردم

حرف بدی نزدم 

ولی این نمازه رو نمیدونم چرا نمیخونم 

تاهم میخونم حواسم هزارجا هست جز نماز

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
سلام مجردید یا متاهل ای کاش میشد فامیلتون رو هم می‌گفتید به نظرتون آدمای خوب تجربه پس از زندگی دارن ...

فامیلم فرهمند هست عزیزم ،این سوالی که کردید عزیزم آدمهای خوب تجربه دارند یا اونایی که آرزو مرگ دارند ،افرادی که آرزوی مرگ میکنند بیشتر هستند و وقتی همون چند دقیقه ای که از دنیا رفتند عالم برزخ و گناهان و نتیجه اعمال خودشون رو می‌بینند سریع آرزوی برگشت به دنیا رو میکنند تا برگردند توبه کنند و بخشیده بشن

ولی بعضی هاشون فرصت پیدا نمی‌کنند برگردند اونم به خاطر گناهان بزرگی که قبلا انجام دادند و با اون اعمال وارد جهنم برزخی میشن و وای به حال اونا 

فامیلم فرهمند هست عزیزم ،این سوالی که کردید عزیزم آدمهای خوب تجربه دارند یا اونایی که آرزو مرگ دارند ...

ایشالله امسال تو تلویزیون ببینیمتون 

منم خیلی دوست دارم تجربه کنم

ولی لزوما همه ی کسایی که میرن کما تجربه میکنن یا یه سری؟؟

و اینکه گناهان اگر توبه کنی واقعا بخشیده میشه؟؟

متاسفانه نماز نمیخونم یعنی گاهی میخونم گاهی ن بیشتر خودمونی و شبها موقع خواب با خدا حرف میزنم و اینج ...

زندگی اینجا نیست بعد مرگ تا ابد شبیه باطنت زندگی میکنی!
خیلیا شبیه خوک میشن چون مثل خوک زندگی کردن!
واقعا ترسناک بود
مثل تو بودم توبه کردم بعد تجربه مرگم
نابود نکنید زندگی رو به خدا برگردید
خدا سریع میبیخشه و خودشو بهتون میده تازه میفهمید زندگی یعنی چی