2777
2789
عنوان

توروخدابیاین بگین چی بخورم پریود بشم چن روز عقب انداختم🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 135 پست
آمین انشالله تا ۲ شب پریود شی ولی کاش اون روز بعد رابطه اورژانسی میخوردی

رابطه کامل نبود اصا فک نمیکردم اینجوری بشم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بزن گوگل ببین چی میاره واسه پریودی اگه تو خونت هست اونارو بخور

باشه عزیزم نی نی سایت گفتن زردچوبه آب خوردم حالا بقیه روهم میگردم ببینم چی میگه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی داغوونم ببینم میتونم درست کنم یانه

چایی زعفرون فراوون بخور زعفرون قاعده آوره

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
چایی زعفرون فراوون بخور زعفرون قاعده آوره

خوردم بازم فایده نداره جدی جدی فک کنم باردارم🥲

خوردم بازم فایده نداره جدی جدی فک کنم باردارم🥲

خوب باشی عزیزم مشکلی داره؟ بچه نمیخوای الان؟

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉
خوب باشی عزیزم مشکلی داره؟ بچه نمیخوای الان؟

اصلا نمیخوام بچم کوچیکه زندگیمم خوب نیست 

اصلا نمیخوام بچم کوچیکه زندگیمم خوب نیست

الهی عزیزم انشاالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد ولی شاید هورمونات بهم ریخته دیر پریود میشی نگران نباش دمکرده زعفرون زیاد بخور

الهی عزیزم انشاالله هرچی خیره همون برات پیش بیاد ولی شاید هورمونات بهم ریخته دیر پریود میشی نگران نب ...

چشم حتما گل قشنگم ممنون ازوقتی که براگذاشتی اینجاوقتی باهام حرف میزنن آروم میشم وقتی میرم توفکرداغون میشم

[QUOTE=362651251]چشم حتما گل قشنگم ممنون ازوقتی که براگذاشتی اینجاوقتی باهام حرف میزنن آروم میشم وقتی میرم توفکرداغون 

عزیزدلمی انشاالله هیچی نیست نگران نباش    

[QUOTE=362651251]چشم حتما گل قشنگم ممنون ازوقتی که براگذاشتی اینجاوقتی باهام حرف میزنن آروم میشم وقت ...

دوباره تست زدم منفی شد

دوباره تست زدم منفی شد

یه کار سنگین بکن  منم اون روز ده روز عقب انداختم ی ورزش سنگین کردم اومد پریودم . کاچی یا کاکوتی گرمی بخور . اگه خیلی استرس داری دو هفته بعد رابطتت ی آز خون بده مطمن بشی 

💞تو نیمی از من نیستی تمام منی 💞

دوباره تست زدم منفی شد

خوب پس خیالت راحت باشه عزیز تغییرات هورمونی بوده شاید استرس زیاد داشتی که عقب انداختی پس نگران نباش 

فقط پِری شدی بهم اطلاع بده گلم  

یه کار سنگین بکن منم اون روز ده روز عقب انداختم ی ورزش سنگین کردم اومد پریودم . کاچی یا کاکوتی گرمی ...

چشم عزیزدلم بنظرت برم باشگاه؟؟ 

خوب پس خیالت راحت باشه عزیز تغییرات هورمونی بوده شاید استرس زیاد داشتی که عقب انداختی پس نگران نباش ...

چشم حتماخبرت میکنم انشالله که همینطورباشه