2777
2789

توروخدادعاکنید باردارنباشم دارم ازاسترس میمیرم چند روز عقب انداختم تایپک قبلم بیبی چک گذاشتم منفی بود ولی میگن الان نشون نمیده چیکاکنم بیاین دلداریم بدین فقط شمارو دارم ازته دل برام دعاکنید🥲 اگه باردارباشم نابود میشم😭💔اوناییکه مثل من بودن بیان راهنماییم کنن 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کاچی بخور اگه مطمعنی باردار نیستی

کاچی چطو درست میشه برا اینکه پریود بشم خوبه؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزن اینستا گوگل میاره زردچوبه بریز تو آب بخور حتما میگن احتمالش زیاد پریود شه طرف

صبح خوردم نشدم 

کاچی چطو درست میشه برا اینکه پریود بشم خوبه؟؟

من پریودم عقب افتاده بودم میترسیدم باردار باشم کاچی خوردم سریع پریود شدم 

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
من پریودم عقب افتاده بودم میترسیدم باردار باشم کاچی خوردم سریع پریود شدم

خیلی داغوونم  ببینم میتونم درست کنم یانه

صبح خوردم نشدم

ببین روغن حیوونی یا کره لازم داری بعدش یه قاشق ارد برنج بریز یه کوچولو تفت دادی فک کنم چهار زیره بود قاطی میکنی ۲ قاشق زیره بیشتر نریزی بعدش نبات یه تیکه بعدشم زعفرون تمام

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
ببین روغن حیوونی یا کره لازم داری بعدش یه قاشق ارد برنج بریز یه کوچولو تفت دادی فک کنم چهار زیره بود ...

هیچکدوموندارم تابخرم 

آهان کاچی پس حتما بخور الان بزن اینستا گوگل دستورش بیاره من بلد نیستم مامانم و خواهرم اینا بلدن وگرن ...

ممنون عزیزدلم میشه دعاکنی پریودشم حامله نباشم

تا بخری پریود شدی😁😂

خدازدهنت بشنوه پنج روز عقب انداختم دارم دیوونه میشم