2777
2789
عنوان

میخوام وزن کم کنم ولی انگیزه شو ندارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 62 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی تنبلم😭لاغر کردم میام دوباره تاپیک میزنم البته اگه تا ۱۰۰ سال دیگه طول نکشه😂😭

🤣🤣نه طول نمیکشه مطمئنم میتونی زرنگی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چجوری مثلا؟ آره خوبه

مثلا بریم روی ترازو عکس از وزنمون بفرستیم و در طول روز چیزایی که میخوریم رو گزارش بدیم و پایان هر هفته حداقل یک کیلو کم کرده باشیم و دوباره روی ترازو عکس بدیم و به هم امید بدیم

ببین من دو ماهه رژیمم از ۸۲ شدم ۷۵و هدفم ۶۸ هستش ببین باید واقعا بخوایی و تلاش کنی شیرینی و تنقلات ح ...

درسته منم از فردا دیگه واقعن شروع میکنم😭😂

آخه خیلی خوراکی های خوشمزه وجود دارن چجوری بهشون نه بگم😭😂

فقط خدا کمکم کنه😂

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂
مدرسه می‌ری فستینگ برات مناسب نیست به نظرم. گرسنه باشی چیزی متوجه نمی‌شی. نه اگه برنامه رژیم بگیری پ ...

اهان

ببین مثلا از ساعت ۵ شام سبک میخورم تا ۹ هم میخوابم ساعت ۹ هم صبحونه و میوه جات و مغزیجات میبرم تو مدرسه

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂
مررسی ازت واقعن بهم انگیزه دادی اینقدر جو گیرم پا میشم حالا شنا میرم😭😂😂

خودتو ناقص نکن برو باشگاه 

آفرین بارکلا تو میتونی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
منم ۶۶ کیلو ام و قدم ۱۶۵ هست

گلم تاپیک اخرمو گزارش میزنی ؟

زدی لایک کن💞

ارتودوکس☦❤⛪           👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤مهاجر آینده به آمریکا🗽تاپیک مهاجرتمو قطعا حداکثر تا ۷ سال دیگه میزنم🌎❤🗽