2777
2789
عنوان

میخوام وزن کم کنم ولی انگیزه شو ندارم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 61 پست
5 کیلو کم کنی کافیه. یکم کالریت رو کم کنی راحت کم میشه. کلم پیچ یا یه کالری شمار نصب کن کالری غذاهای ...

کالری شمار ها پولی اند

میخوام رژیم فستینگ بگیرم

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عاشق لباس پوشیدن کیت میدلتون بودم

هدفمو گذاشتم رو استایل اون و‌ شروع کردم ب رژیم و ورزش 

نزدیک ب ۱۰ کیلو کم کردم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نه عزیزم قبولت دارمچه‌قدر خوبه اراده قوی موفق باشیانشاالله منم میتونم ازپیش برمی‌آمد*زجه😭😭😭😂😂

تنبلی نکن خیلیی جا داری باید هیکل خوبی داشته باشی تازه نوجوون هستی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تا ظهر مدرسه ام بعدشم خسته ام میگیرم میخوابم بعدم پاشم درس بخونم اصن نمیشههزینشم ندارم😂😭

بیا رقابتی وزن کم کنیم منم مثل خودت میرم مدرسه نه وقت دارم نه با این هزینه کلاسا و کتابا و ارمونا میتونم باشگاه ثبت نام کنم

تو چه مدت؟

۱ سال 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

ببین من دو ماهه رژیمم از ۸۲ شدم ۷۵

و هدفم ۶۸ هستش 

ببین باید واقعا بخوایی و تلاش کنی 

شیرینی و تنقلات حذف کن ورزش و پیاده روی و سالم خوری 

همین 

بعداً همه ش دلت میخواد بری جلو آیینه 

منی که بدم می‌اومد اندامم رو جلو آیینه ببینم یا میرفتم لباس فروشی مثلا شلوار بخرم می‌گفت شما سایزتون رو نداریم 

کلی حس حقارت داشتم 

دلم یه اندام ایده آل میخواست واسه همین هم شروع کردم 

تنبلی نکن خیلیی جا داری باید هیکل خوبی داشته باشی تازه نوجوون هستی

اره خیلی تنبلم😭

لاغر کردم میام دوباره تاپیک میزنم البته اگه تا ۱۰۰ سال دیگه طول نکشه😂😭

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂
کالری شمار ها پولی اندمیخوام رژیم فستینگ بگیرم

مدرسه می‌ری فستینگ برات مناسب نیست به نظرم. گرسنه باشی چیزی متوجه نمی‌شی. 

نه اگه برنامه رژیم بگیری پولیه، فقط محاسبه کالری پول نمیخواد بدی