2777
2789
عنوان

درستشم همینه

74 بازدید | 4 پست

وقتی میگن تو ماجرا دو طرف مهمن یعنی اینکه 

تو میدونی دختری که بهت نخ میده دوست پسر داره و حتی کنارش نمیشینی !

ماجرا تو دانشگاهمونه ،یه دختری هست همه میدونن دوست پسر داره ولی داره به یکی از پسرا نخ میده !اون پسر رو من میشناسم ،همیشه ی خدا میاد جلو میشینه،کافیه یه جای خالی ببینه ،خودش و دوستش شکار میکنن تو هوا جا رو (کلاسمون شلوغه سر جلو نشستن رقابته 😂) ،مشکلیم با کنار دختر نشستن نداره چون بار ها و بار ها پیش هم نشسته بودیم سر کلاس ولی وقتی جا بود کنار اون دختر ننشست ،حتی خودشم بار ها و بارها به دخترای کلاس که میدونن کاری بهش ندارن و کنارش جا بود میگفت بیا بشین ولی این مورد رو دیدم کیف کردم زیااااد !

میخوام بگم خودمونو گول نزنیم ،مرد متاهل یا مجرد فرقی نداره خودش انتخاب میکنه چه کاری قراره انجام بده ،هی میگن مرد نمیتونه خودشو کنترل کنه ،اتفاقا میتونه ،خوبم میتونه ،دلش نمیخواد کنترل کنه که خیانت میکنه 

دختری که من دیدم یکی از خوشگلای ورودیه !ابرانی پسنده به قول نینیسایتیا و خوب کلا خوبههه !

🤍🩶🖤

کاملا درسته. این ترفند مردها بوده که خودشون رو غیر قابل کنترل جلوه بدن که همه چیز رو بذارن پای مرد بودن. درصورتی که اینطور نیست. هر اتفاقی بیفته انتخاب اون فرد بوده. خیانت و این چیزا هم انتخابه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم میگه تهران کارگر بودیم 

یه خونه اجاره کردیم با ۷،۸تا کارگر باهم 

دوتاشون یه شب زن اوردن،میگه من وپسر عمه ام خونه رو ترک کردیم با اینکه به ماهم تعارف زدن 

ادم خودش باید مراقب اعمالش باشه