2777
2789
عنوان

شوهری که تو مناسبتا هیچی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 43 پست
عزیزم با خودش برو بیرون با خودش برو شیرینی فروشی و کیک بخر و بعد برو هدیه تو بخر حتی کادو کن ببر خون ...

باشه عزیزم انجام میدم

فعلا که انقدر زندگیم جهنم شده که هر روز قهریم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده روح ادم میمیره تو زندگی

خب کادوتو ازش بگیر 

من شوهرم میدونه بدجوری رو کادو حساسم ینی نخره اتیشش میزنم😂😂😂

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

امسال روز زن انجام میدم امیدوارم تاثیر داشته باشه🥲

ببین هیچی از دست نمیدی . غرور هم بذار کنار . برعکس بطور غیر مستقیم داری میگی ارزش من اینه و اصلا به روی خودت نیار که باید اون اینکار  و می‌کرده .... 

خب کادوتو ازش بگیر من شوهرم میدونه بدجوری رو کادو حساسم ینی نخره اتیشش میزنم😂😂😂

میگه ندارم

میدونم نداره ولی حرفم به اینه اگه براش مهم بود و ارزش داشت از قبل براش کنار میذاشت

انتظار هدیه ی انچنانی ام ازش ندارم فقط میخوام براش مهم باشه

درجه حساسیت خودتو بیار پایین . سعی کن هی در مورد خانواه لش حرف نزنی تو هر چی بگی فایده نداره

من حرفی نمیزنم اون تحریکم میکنه

مثلا کافیه باباش یه مشت تخمه بریزه تو جیبش هی میاد میگه تکرار میکنه بزرگش میکنه بعد من میگم دستش درد نکنه بابای منم امروز فلان چیزو گرفته بود میگه خب؟چیکار کنم؟میگم یه دستش دردنکنه ای چیزی میگه وظیفشه🙂

من حرفی نمیزنم اون تحریکم میکنهمثلا کافیه باباش یه مشت تخمه بریزه تو جیبش هی میاد میگه تکرار میکنه ب ...

خوب الان بنظر خودت بهتر نیست تو مقابله به مثل نمیکردی .. 

روی خانواده هم حساس نباشید سر هیچ حرمت ها  و از بین نبرید 

خوب الان بنظر خودت بهتر نیست تو مقابله به مثل نمیکردی .. روی خانواده هم حساس نباشید سر هیچ حرمت ها ...

عزیزم شما در جریان جزئیات نیستید برای همین شاید درک رفتار من سخت باشه اما خونواده ی همسرم به شددددت به روابطی که بین ما و خونواده ی من هست حسادت دارن اصلا راضی نمیشن ما باهاشون رفت امد کنیم احساس میکنن پسرشونو از دست میدن با اینکار

واسه همین مدام پشت سرشون بدگویی میکنن؛همش برای شوهرم سوتفاهم ایجاد میکنن ک خونواده ی همسرت به تو و ما بی احترامی کردن،یا فلان حرفو گفتن،فلان کارو کردن…مثال نمیزنم که طولانی نشه ولی بخدا همش به دروغ و از سر حسادت

و جدیدا هم تونستن موفق باشن…چون همش بهش میگن پدر زنت هیچی بهت نمیده کمکت نمیکنه درحالی ک پدرمن خودش کلی مشکل مالی داره واقعا در توانش نیست که یه پولی هم جیب ما بزاره ولی در حد توانش همیشه برامون وسیله اینا میخره

با اینکارا شوهرمو بدبین میکنن اونم همش میگه مگه چیکار کردن برام؟

ایناست ک منو میسوزونه

میگه ندارممیدونم نداره ولی حرفم به اینه اگه براش مهم بود و ارزش داشت از قبل براش کنار میذاشتانتظار ه ...

ببین مامانم از یه ماه قبل هرروز یاداوری میکنه😂😂😂

من خودمم حداقل از یه هفته قبلش 

واقعیت اینه ک مردا خصوصا مردایی ک سنتی بزرگ شدن اینجا چیزا براشون مهم نی

چندسالته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

23

اخی عزیزم سنت کمه معلومه ذوقشم داری 

ای کاش میگفتی تو این سن برات این چیا مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40