2777
2789
عنوان

شوهری که تو مناسبتا هیچی نمیخره

310 بازدید | 43 پست

سه ساله ازدواج کردم از همون اول هیچ مناسبتی براش اهمیت نداشت هرچقدر که من برام مهم بود تدارک میدیدم کادو میخریدم اون به همون اندازه بیخیال و بی ذوق بود حتی با زبون بهش میگفتم که من ناراحت میشم شده حتی یه شاخه گل بگیر نزار از الان مثل پیرمرد پیرزن هایی بشیم که هیچی براشون مهم نیس اما فایده نداشت منم الان یکساله که دیگه هیچی نمیگیرم و برنامه ای نمیچینم…اینکه هیچوقت هیچ پولی نداره بی تاثیر نیس ولی معتقدم ادمی که بخواد میتونه هرطور شده خوشحالت کنه

چرا واقعا همچین ادمایی باید ازدواج کنن دیگه نمیدونم واسه کدوم بدبختیم بیام دردودل کنم اروم شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم اکثرا مردا براشون مناسبتا اهمیت نداره پدرخدابیامرز  من اصلا مناسبتا براش مهم نبود و برامون تولد نمیگرفت 😄بعد منم مثل پدرم شدم اصلا مناسبتا تولدا برام مهم نیستش و بی ذوقم ولی خب عشقم براش مهم بود تولد و روز ولنتاین اینا 

کلمه به کلمه حرفات حرف دله منهبااین تفاوت که من ۱۱ ساله ازدواج کردم

الان یه لحظه دیدم روز زن نزدیکه داغ دلم تازه شد

هرسال میگه چه روز زنی؟روز مادره🙂

تولدمم همینطور؛سالگردمون همینطور؛ولنتاین و اینام که دیگه سوسول بازیه اصلا براش

دلم مرد تو این زندگی

🥲چقدر تو منی بخدا

دیروز تولدش بود اون وقت من خودم نبودم پیشش مجبور بودم براش سفارش بدم یه روز دیر رسید به دستش میخواستم‌همراه با کادو بهش تبریک بگم 

دیروز واسش نرفت دیشب یجوری برخورد میکرد باهام دلم شکست بعد که امروز رسید دستش قربون صدقه میرفت

اون وقت به قول تو بخدا گاهی وقتها بدون مناسبت براش کادو میگیرم بعدش خودش برا تولد من اخر شب یه ویس سه دقیقه‌ی داد که توش تازه پر گله هم بود😞

بنظرم نخریم خیلی بهتره من‌میگم نخریم ولی این دل لعنتی نمیزاره

خودش حتی حتی جوراب هم برام نخریده یا اصلا حتی پول نمیده تا اسم‌پول میاد یجوری حساب کتاب میکنه که باید تازه چیزی هم بهش بدم

دوران نامزدی باید بهش میفهموندی که برات مهمه قبل عقد واست هدیه یا گل نمیگرفت ؟بیرون نمیرفتین با هم ک ...

ما قبل عقد نداریم اشناییمون سنتی بود بعد بله برون عقد کردیم

اونموقع چرا مثلا برام گل میخرید هرازگاهی…یا اولین ولنتاین دید ناراحت شدم که چیزی نگرفته رفت یه باکس کوچیک خرید منم خیلی خوشحال شدمو ذوقمو نشون دادم

ولی بعد ازدواج دیگه اصلا

کلا زندگیمون به ته خط رسیده جالبه من اومدم راجب همچین مسائلی گله میکنم😅

درکت میکنم اکثرا مردا براشون مناسبتا اهمیت نداره پدرخدابیامرز من اصلا مناسبتا براش مهم نبود و برامو ...

خونواده ی همسر منم همینطورن اصلا تولدا مناسبتا براشون مهم نیس وقتی نامزد بودیم من هربار تولداشون کیک و کادو میگرفتم میرفتیم خونشون تعجب میکردن خودشون هیچ برنامه ای نداشتن

خونواده ی همسر منم همینطورن اصلا تولدا مناسبتا براشون مهم نیس وقتی نامزد بودیم من هربار تولداشون کیک ...

خب پس همونه که شوهرت اینجوری شده در واقع خانواده اش اینجوری بودن اونم اینجوریه میگم که منم بی ذوقم و مناسبتا عین خیالم نیستش چون اصلا این چیزا تو خانواده امون نبوده 

ما قبل عقد نداریم اشناییمون سنتی بود بعد بله برون عقد کردیماونموقع چرا مثلا برام گل میخرید هرازگاهی… ...

فکر میکنم تو قربانی تصمیات خانوادت شدی حداقل یکسال باید نامزد میموندین نمیشه که سریع عقد کرد تو دوران نامزدی خیلی چیزا مشخص میشه 😥

🥲چقدر تو منی بخدادیروز تولدش بود اون وقت من خودم نبودم پیشش مجبور بودم براش سفارش بدم یه روز دیر رس ...

اخ اخ

فک کن من هرسال تولدم پدرمادرم کیک میگیرن میان خونمون ک جشن بگیریم

شوهرم هیییچ برنامه ای نداره حتی یه کیک کوچولو ام نمیگیره همون دست خالی…بارهااا ناراحتیمو ابراز کردم فقط میگه پول نداشتم میگم چرا برای خواسته های خودت بلدی پول قرض کنی اگه برات مهم بود پول کیک چیزی نیس ک نتونی فراهم کنی یا حتی بخوای قرض بگیری از کسی

اصلا کسی که ذوق داره از قبل براش برنامه ریزی میکنه

منم امسال تولدش هیییچییی نخریدم

هرچند برای اون اهمیتی نداره ولی بهش گفتم تو منو اینجوری کردی همونی شد ک میخواستی شدیم مثل دوتا همخونه

برا منم نمیخره چون میدونم توانش نداره برا همین انتظاری ازش ندارم ولی تبریک میگهفقط یبار برا تولدم ی ...

منم میدونم توانش رو نداره حقوقش کمه همشم میره به قسط و قرض

ولی ناراحتیم از اینه میدونم آدمیه ک اگه بخواد کاری رو انجام بده آسمونم به زمین بیاد انجام میده مثلا اگه خودش چیزی هوس کنه خیلی راحت از یکی قرض میگیره فراهم میکنه

پس وقتی برای مناسبتا هیچ برنامه ای نداره حتی قد ۱۰۰ تومن یه شاخه گل پول نگه نمیداره ینی مهم نیس و اینا بهونس

فکر میکنم تو قربانی تصمیات خانوادت شدی حداقل یکسال باید نامزد میموندین نمیشه که سریع عقد کرد تو دورا ...

دقیقا🥲

از اولم دلم به این ازدواج نبود خونوادم همش گفتن خوبن همه تعریفشونو میکنن منم با خودم گفتم بلاخره بزرگترن بهتر از من میفهمن و تجربه دارن حتما تصمیم درستیه

ولی از همون اول اخلاقای بدش رو شد تا همین الان که واقعا دارم تو جهنم زندگی میکنم تاپیکای قبلم رو ببینی متوجه میشی

الانم که این تاپیکو زدم یهو تو تقویم دیدم روز زن نزدیکه داغ دلم تازه شد

وگرنه بدبختی کم ندارم