2777
2789
عنوان

شوهری که تو مناسبتا هیچی نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 43 پست
اخ اخفک کن من هرسال تولدم پدرمادرم کیک میگیرن میان خونمون ک جشن بگیریمشوهرم هیییچ برنامه ای نداره حت ...

بخدا خیلی بده من نمیگم مرد مهربونیه ویژگی های مثبت خودش داره

ولی شما زنی منو خوب درک میکنی واقعا گاهی اوقات زن دلش کادو میخواد زن‌حتی به یه شاخه گل هم کلی خوشحال میشع

نه این پول داره حتی میدونم چقدر تو حساب های بانکیش هست ولی خیلی خسیسه من‌نمیگم براش اهمیت نداره من‌میگم خسیسه ولی اینم‌بخته منه برا من خسیسه برا یکی از رفیق هاش بخدا باغ کرایه بود کلی هم دعوتی کرد و با کلی هزینه های دیگه😭 که روی هم نزدیک ۴۰ میلیون شد

اون وقت دلم میسوزه برای من یه ویس سه دقیقه‌ی داد کلی هم‌توش گله شکایت بود

من‌به انداره ۴۰ میلیون نه ۴۰ هزار تومن یه شاخه گل ارزش نداشتم 

خونه‌ی بابام که بودم اوضاع همینطور بود ولی بازم مامانم شده یه جوراب میگرفت

بخدا خیلی بده من نمیگم مرد مهربونیه ویژگی های مثبت خودش دارهولی شما زنی منو خوب درک میکنی واقعا گاهی ...

میفهممت کاملا

اینکه بدونی توانشو داشته و نکرده خیلی بدتره

ولی در کل یکی که دوست داشته باشه واسه خوشحال کردنت هرکاری میکنه حتی شده یه نامه ی عاشقانه،یه پیام محبت امیز،اینا ک دیگه رایگانن

تو خونواده ی ما مناسبتا خیلی مهمن ینی از ماه قبل براش پول جمع میکنیم که یه وقت اونروز کم نزاریم 

ولی این شده زندگیه من

هرسال پیش خونوادم خجالت زدم

الان نمیدونم برا روز مادر و پدر میخواد پول بده یا ن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میفهممت کاملااینکه بدونی توانشو داشته و نکرده خیلی بدترهولی در کل یکی که دوست داشته باشه واسه خوشحال ...

حرف حق...

برا چرا خواهر مادر کلا خونواده خودشون بلدند ولی برا زن هاشون نه

آره ما هم این چیزا مهمه فقط تولد هامون بابام تولد نمیگرفت چون واقعا دستش تنگ‌بود میگفتم نمیخوام ولی یه تبریک خشک می‌گفت این حتی همونم میگه

اون وقت میگه من دارم کار میکنم برا خودمو اون بچه که پس فردا به دنیا بیاد ایران به دنیا نیاد کانادا باشه تو چقدر ناشکری

😐بهش گفتم تو نمیخواد نه هنو بچه‌ی هست نه هیچی به فکر کانادات باشی تو برای رفیقت ۴۰ تومن خرج کردی اون وقت میخوای برا بچت خرج کنی 

دعوامون افتاد.....

دلم میسسسسسوزه آخه ۴۰ میلیون من‌با قناعت زندگی کنم چیزی نخرم ببره بده باغ

از این بدترررررر تازه رفیقش هم تازه آدم نیست

اون وقت شوهر های دختر عمه هام و دختر عموم انقدر بریز به پاش من‌هیچی

حرف حق...برا چرا خواهر مادر کلا خونواده خودشون بلدند ولی برا زن هاشون نهآره ما هم این چیزا مهمه فقط ...

شوهرم منم هرچی میشه منت میزاره ک میره سرکار

انگار هیشکی سرکار نمیره کارم که میکنن واسه خودشون پول و زندگی جمع میکنن قناعت ها و بدبختیاو گشنگیشو ما باید بکشیم تهشم منت سرمونه

عزیزم بهت یه راهکار میدم فقط امیدوارم امتحان کنی . 

اونم اینکه روز قبل از روز زن یا همون روز بهش بگو بریم بیرون .بعد برو کیک بخر و بعد برو برای خودت کادو بخر . بعد کیک رو بیار خونه و عکس و هدیه تو هم با خوشحالی نگاه کن و بالا پایین کن ..

ببین بارها گفتی انجام نداده شوهر خود من همینجوری بود تا هفت هشت سال آرزوی یه تبریک خشک و خالی  رو داشتم اما با وجود گله و گریه های همیشگی خدا شاهده هیچ تأثیری روش نداشت ..همین راهو رفتم تو یکی دو مناسبت الان سر پیری یاد گرفته ،...ببین من خودم شاغلم لنگ کیک و هدیه نبودم غرور داشتم اما شکستم خودمو اما نتیجه داد . این راهو هم یکی تو همین نی نی سایت گفت خدایی . حالا هر کی خوند و پیاده کرد نتیجه رو بهم بگو فقط غرور رو بذار کنار 

الان یه لحظه دیدم روز زن نزدیکه داغ دلم تازه شدهرسال میگه چه روز زنی؟روز مادره🙂تولدمم همینطور؛سالگر ...

بعد برا مادرش کادو میگیره و تبریک بهش میگه؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

عزیزم بهت یه راهکار میدم فقط امیدوارم امتحان کنی . اونم اینکه روز قبل از روز زن یا همون روز بهش بگو ...

عزیزم حرف شما کاملا درسته اسی جان حتما صحبت های این خانومو در نظر بگیر من به مراجعینم همینو میگم همجا اول خودت به خودت شخصیت بده و عزت نفس داشته باش بقیه نا خوداگاه بهت احترام میزارن و برات هر کاری میکنن

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

عزیزم بهت یه راهکار میدم فقط امیدوارم امتحان کنی . اونم اینکه روز قبل از روز زن یا همون روز بهش بگو ...

ینی خودم انجام بدم برای خودم؟یا ببرم بیرون انگار تو عمل انجام شده قرار گرفته؟

اونابی که شوهراشون دست به زن دارن و خسیس و بد دل و بد اخلاق و بددهنن

از جمله مادر بدبخت و خواهرم و خودم و باقی عزیزانم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 🥺 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم حرف شما کاملا درسته اسی جان حتما صحبت های این خانومو در نظر بگیر من به مراجعینم همینو میگم همج ...

امسال روز زن انجام میدم امیدوارم تاثیر داشته باشه🥲

بعد برا مادرش کادو میگیره و تبریک بهش میگه؟

خودش نه

اونم همیشه من میگم که بریم کادو بدیم

چون ما تو خونوادمون خیلییی مهمه مناسبتا بیشتر به خاطر مامان خودم تشویقش میکنم چون میدونم برای خونواده ی اون مهم نیست اصلا

خودش نهاونم همیشه من میگم که بریم کادو بدیمچون ما تو خونوادمون خیلییی مهمه مناسبتا بیشتر به خاطر مام ...

اها چ عجیب منم شوهرم براش مهم نبود ولی بزور ازش میگیرم ولی طفلی برا خودش اصن مهم نی نه تولد براش مبگیرم ن روز مرد خدایی اصلا مهم نی براشا😂😂😂 

بگیرمم باز بی تفاوته

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

ینی خودم انجام بدم برای خودم؟یا ببرم بیرون انگار تو عمل انجام شده قرار گرفته؟

عزیزم با خودش برو بیرون با خودش برو شیرینی فروشی و کیک بخر و بعد برو هدیه تو بخر حتی کادو کن ببر خونه و عکس و خوش بگذرون . هی در مورد قشنگی هدیه ات تعریف کن . انگار نه انگار که خودت این کار  و کردی .چند بار تکرار کن . دیگه خودکار انجام میده