2777
2789
عنوان

کاش یکی واقعأ دوسم داشت از ته دلش

113 بازدید | 10 پست

هرکی میاد باهاش آشنا میشم بهم مهلت نمیده بشناسمش 

من آدمی ام دلم میخواد حداقل یکی دو سال بدون هیچ رابطه ی عاطفی و لمسی باهم بیرون رو بگردیم نه از من توقعی داشته باشه نه من از اون!!! ولی متأسفانه پسرای الان تا آشنا میشی الکی میگن عاشقت شدیم یا پا بده یا کلا در ارتباط نباشیم من میبینم اینجوریه کلا قطع ارتباط میکنم💔💔💔

در کل هیچکی نیست بیاد از صمیم قلبش با تمام وجودش سنگ تموم بذاره اعتمادمو جلب کنه

کاش کاش کاش یکی عاشقم شه و دنیا رو بریزه ب پام جوری مطمئنم کنه دوسم داره دوباره شوق زندگانی رو بهم برگردونه

پسر؟

من دنبال همچین چیزیم از یه دختر. که فقط یدونه دوست داشته باشم عین خواهر برام باشه. که بتونم حرف های دلمو بهش بگم.

اینو هم نتونستم پیدا کنم 

این کاربری دست چندین نفر است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنبال عشق نباش که از اولش تا آخرش عذابه، زندگیتو بکن پیشرفت کن بهترین ورژن خودت باش، مطمئن باش اگه چیزی اتفاق نمیوفته حتما به صلاحته که نمیشه

از یه عاشق به وصال رسیده به تو نصیحت که عشق فقط اذیته برای زن

خواهره من

انتظار شماهم یکم بیجا هست...

اولا همچین عشقی تقریبا محاله

دوما پسرای امروزی اکثرشون سوسول ونازنازی ان و معمولا لوسه پدر مادرشونن

سوما شرایط اقتصادی رو هم یه نگاه بنداز

چهارمن بااین دسترسی راحت به جنس مخالف توی مجازی..دیگه تعهد و. وفا کم شده

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست) اگه درخواست دوستی از بنده دریافت‌کردین فورا گزارش بزنین‌واسکرین بزارین

بیا ب خودم بگوبه تمام حرفات با ویس ری اکشن میدن😌

دستت درد نکنه رفیق اما یهویی که نمیشه حرف دلمو بگم....آدم باید اول رفیق شد.. با هم وقت گذروند و بعدش صمیمی شد.

منم اونقدر دوست صمیمی از دست دادن که دو سه ماهی هست با هیچکس ارتباط نگرفتم و چشمم بدجور از آدما ترسیده

با این حال این حرف خوش قلبیت رو رسوند✨

این کاربری دست چندین نفر است.
خواهره منانتظار شماهم یکم بیجا هست...اولا همچین عشقی تقریبا محالهدوما پسرای امروزی اکثرشون سوسول ونا ...

چون عشق واقعی اثلا وجود نداره

وگرنه اگر چ دختر چ پسر همو بخوان حاضرن دو سال تموم اون کارهایی ک اسی گفت رو انجام بدن اون اسمش عشق واقعیه

رابطه های الان فقططط هوسه بیشترهم پسرا هستن ک دختررو گول میزنن!!

چون دختر و پسرای الان معمولا هرزه شده

عاشق واقعی گیر نمیاد!!!

.زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده؛ سعدی میگه:برخیز و غم مخور غم جهان گذران... تا پا میشم حافظ میگه:بنشین و دمی به شادمانی گذران...فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😂😂