2777
2789
به فکر دو قلو هام هستم که در صورتی که بزرگ تر بشن خرج و مخارج مدرسه هم بیاد روی دستم اون وقت دیگه چه ...

شرایطت سخته.شوهرت چندتا خواهر برادر داره؟با یه تومن فکر نکنم بتونی جای خوبی پیدا کنی حتی اگه ماشین و طلاتم بفروشی الان درسته راکده ولی همه به حدس گرونی خیلی بالا میدن خونه رو تازه اونم اگه تمیز باشه نخوای تا رفتی تعمیرات کنی.ببخشید انقدر نا امیدت میکنم

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
شرایطت سخته.شوهرت چندتا خواهر برادر داره؟با یه تومن فکر نکنم بتونی جای خوبی پیدا کنی حتی اگه ماشین و ...

نه عزیزم توی این مدت به قدر کافی ناامید شدیم 

خودش هست با یه خواهر 

پدر شوهرم هم خونه پدرش دو طبقه هست اونجا زندگی می کنند این خونه رو دادن به ما 

ولی خوب وقتی پدر شوهرم بخواد از خونه پدریش بلند بشه حتما خونه اش رو می خواد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته عزیزم منم طلای زیادی ندارم ولی چون یا کاری از عروسی مون بوده دوستش دارم از سمتی هم اگه شوهرم م ...

منم مث شمام ماشین و طلا و کلی وام ک حقوقمون بابتش داره میره ب اجبار من ب شوهرم میگم زمین بخره نمیدونم اینده چی میشه .شوهرمم مخالف ولی من پافشاری میکنم ان شالله ک اشتباه نکنیم

منم مث شمام ماشین و طلا و کلی وام ک حقوقمون بابتش داره میره ب اجبار من ب شوهرم میگم زمین بخره نمیدون ...

دقیقا همین حالت رو دارم ولی خوب خودم هم دو دلم جلوی شوهرم چیزی نمی گم سرد بشه 

ولی می دونم اگه یه درصد از شانس کج من خونه بیاد پایین همش می خواد با من دعوا کنه بگه تقصیر تو بود 

ایشالا که اشتباه نکنیم 

یه خونه گیر آوردم ۷۵ متر یه خوابه ماشین رو انشعابات کامل ولی حیاطش نیاز به سرامیک داره اتاقش هم کمد دیواری 

طرف گفته بود ۱۳۵۰ الان تا ۱۲۷۰ پایین آمده ولی من دو دلم 

دقیقا همین حالت رو دارم ولی خوب خودم هم دو دلم جلوی شوهرم چیزی نمی گم سرد بشه ولی می دونم اگه یه درص ...

خوب دیگه من اینجور میگم اینده واسه بچه ها ماشین ادم میتونه بخره طلاهم همینطور خونه خزیدن سخنرین کار تو این اوضاع 

درسته عزیزم منم طلای زیادی ندارم ولی چون یا کاری از عروسی مون بوده دوستش دارم از سمتی هم اگه شوهرم م ...

بنظرم شوهرتون کار کنه با پولش طلا جمع کنه 

حداقل تا  یه سال بعدش سودش رو میکنه

فعلا که میگی خونه پدرشوهرتون هستی هر وقتم خواستید خونه ای بخرید راحت میتونی نقدشون کنی