2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم شوهرتون کار کنه با پولش طلا جمع کنه حداقل تا یه سال بعدش سودش رو میکنهفعلا که میگی خونه پدرش ...

خوب از آینده می ترسم خونه در حدی بالا بره که هر چی هم طلا بخری بهش نرسی ؟ 

می دونید می ترسم تورم بیش تر از این چیزی بشه که هست 

سال۹۸ هنوز عقد بودم این قدر تلاش کردم برای خونه اون موقع یه خونه ۱۰۰ متری ۶۰ میلیون نهایت ۱۰۰ میلیون بود 

شوهرم می گفت من پایین خونه نمی خرم 

الان بعد از گذشت شش سال آمده همون پایین دنبال خونه اونم متراژ کم تر 

من همچین فرصتی رو از دست دادم متاسفانه که الان ترسیده شدم 

خوب از آینده می ترسم خونه در حدی بالا بره که هر چی هم طلا بخری بهش نرسی ؟ می دونید می ترسم تورم بیش ...

راستی توی این چند سال من فقط تونستم یه ماشین عوض کنم و فقط فقط ده گرم طلا بخرم  یعنی این کل پس انداز من بوده 

البته هنوز که هنوزه دارم قسط وام هایی که گذاشتم روی ماشین هم می دم 

خوب از آینده می ترسم خونه در حدی بالا بره که هر چی هم طلا بخری بهش نرسی ؟ می دونید می ترسم تورم بیش ...

طلا بیشتر سود داره 

سال ۹۸ طلا چقدر بود  ۴۰۰

الان ۵ میلیون  تقریبا ۱۳ برابر شده

ببین چندبرابر شد 

ولی در کل خونه بخری بهتره 

ان شاءالله که خیره عزیزم

سعی کن هر برج حداقل یه گرمم شده بخر تا وقتی خونه بخری بفروش♥️ 

دقیقا منم همین فکر رو می کنم شما مستأجری ؟

ن 

خونه داریم ولی جاش بد .۳تا بچه داریم باید ب فکر اینده اوناهم باشیم .شوهرم میگه وامارو بدیم طلا ماشینم نگه داریم تا ببینیم اوضاع چطوز میشه من حس خوبی ندارم ب اینکار .ادم ملک میخره واسه اینده بچش 

ب نظرم اگه تجاری گیرتون میاد بدینش تجاری .منم دوس دارم زمین تجاری بخرم سودش بیستر ...