2777
2789
عنوان

رفتارهای زشت خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمایی که خلوت شون و میان با آب و تاب تعریف میکنن. اره دیشب نخوابیدم شوهرم .. میخواست بچه نمیخابید. وااای شوهرم گرمه فلانه پوزیشن هاشم میگه

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اخ ارهخانم جلسه ای ها ک همش میخان امر به معروف کنن🤢🤢🤢

اصلا حق الناس و اعصاب بقیه هم براشون مهم نیس ..قبلا هم هر سری می‌اومدن خونمون سر کرونا و اعتقادات سیاسی و مذهبی شون بحث میکردن ...رو اعصاب صاحبخونه

حرف تخت خواب رو وسط کشیدن خیلی بده چه خانم چه آقا 

بعضیا میان تعریف میکنن واقعا چندشه خوب چه لزومی داره اتفاقاتی که تو خلوتت افتاده رو بیای بگی ؟ 

و خانمهایی که از یه حرف کوچیک هزارتا حرف و حدیث درمیارن و جالبه اونقدر حافظه خوبی دارن تو هر مناسبتی ریز و درشتش رو تعریف میکنن 

کلا از پرحرفی و چرت و پرت حرف زدن خوشم نمیاد خانم یا آقا بودنشم یکیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
من ک ناراحت نشدم.ظاهرا شما ناراحت میشد با دیدن همچین صحنه هایی. دوتا آدم همدیگرو دوست دارن کنارهمن . ...

شما متوجه منظور من نشدید من نمیگم کنار هم نشینید من یه مورد بگم بهتون یه جمع رسمی بود که هم آقایون بودن هم خانما یه تازه عروس دامادم  بودن کاری که تو جمع میکردن پسره دراز کشیده بود سرشو روپای دختره گذاشته بود تلوزیون میدید دختره هم موهاشو ناز میکرد میوه آوردن دختره میوه میزد سر چنگال میزاشت دهن پسره و بلعکس پسره همین کارو میکرد توی یه بشقاب غذا میخوردن و از اول تا آخر هم تو گوش هم صحبت میکردن نمیگم اینکارو نکنید بکنید ولی توی خلوت نه توی جمع و مهمونی رسمی صورت خوشی نداه