2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

55 بازدید | 3 پست

سلام عزیزان 

منو همسرم ۴ ساله ازدواج کردیم بنا ب دلایلی و مشکلاتی من با خانواده همسرم رابطم کمه بسیار

من اصلا از،اول عروس باب میل نبودم 

همسرمم روابط خوب و صمیمی با خانوادش نداشته قبلا خانواده همسرم خیلی همسرمو جلو من خرد کردن

همیشه با دوتاش مقاییسش کردن و منو هم نمیخواستن اصلا

الان که همسرمم دیگ رابطشو قطع کرده پیام اومده که تو تا قبل ازدواج تینجوری نبودی زنت باعث شده

من خیلی حرف و حدیث داستان پشتم بود از جانب خانواوه همسر 

با اینهمه حرف و حدیث چ کنم واقعا خستم کردن واقعا تو خلوت خودم خیلی گریه میکنم و خیلی دلم شکسته ازشون بخشیدمشون بابت حرفایی که زدن(ففط یکی از حرفایی که زدنو میگم قبل ازدواج ماشین همسر منو وز

دیدن و اینها منو متهم اول دزدی ماشین پسرشون دونستن و بردنم تا کلانتری) من فاصله گرفتم ازشون 

اما لان باز  به جایی رسید که من پسرشونو گرفتم ازشون

من نمیدونم باید چیکار کنم واقعا 

منم با یکی3سال دوست بودم خانوادش منو نخاستن انقد سنگ جلوی پامون انداختن مادره میگفت پسرمو دزدیدی خر و شده ولی گناهمون این بود همو بشدت دوست داشتیم اون کارش کشید ب تیمارستان 2هفته با شوک برگشت منم کلا فلج شدم بعد 1سال خوب شدم اخرم نزاشت بهم برسیم جدا شدیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا خانواده شوهر همین مدلی هستن همه چی را میندازن گردن عروس 

شوهر منم قبل ازدواج کلی با خانوادش دعوا و ماجرا داشته بعد ازدواج رفت و امدشو خیلی کم کرد اما همیشه میگن از وقتی زن گرفتی اینجوری شدی 

منم به حرفشون اهمیت نمیدم و به شوهرم میگم اگه من اینقدر روی تو نفوذ دارم که باعث افتخاره 

بهشونفکر نکن ما سه ماه یکبار با شوهرم میریم یک ساعت دیدنشون تازه من به شوهرم میگم بریم وگرنه اون مایل به رفتن نیست اما اونابرعکس فکر میکنن