2777
2789
عنوان

ی خانمی هست اینستا چهار صبح بلند میشه شاغل هم هست واقعن مغزم هنگ کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3632 بازدید | 197 پست

خب این خانوم چرا کاراشو عصر انجام نمیده یا سرشب؟

بوی سرخ کردنی و پیازداغ رو چجوری تحمل میکنن بقیه 

دوتا خیابون اونورترم بیدار میشن که کله سخر از بو و سر وصدا

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا 5 صبح جوجه نمیپزیم اما آماده میکنیم برای ناهار مضحک هم نیستم تشکر ازتون

ماهم آماده میکنیم ولی نمیپزیم سنگ شه تا ظهر خانم شاغل با درایت میدونه چه غذایی برای کدوم وعده مناسبه

برو بابا لایف استایلشون بخوره تو سرت . یا خودتم از این بلاگرای مفت خوری یا خیلی احمقی که باور میکنی ...

فقط اینا ساده لوح هایی که توجیه و تاییدشون می کنن 😂

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
ماهم آماده میکنیم ولی نمیپزیم سنگ شه تا ظهر خانم شاغل با درایت میدونه چه غذایی برای کدوم وعده مناسبه

من شاغل نیستم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
منم یه اسکول دیدم ۴صبح ۲۰کیلو سبزی قرمه تنهایی پاک کرد شست نمیدونم کی خشکش کرد خوردش کرد بعد نزاشت آ ...

همونه که اسی میگه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
تاپیک قبل منو ببینمنم در روز دو تا سه نوع غذا میذارمخدایی مربا ترشی و ربم درست میکنمتوی تاپیکهام بگر ...

بله درسته خودمم اینکاراکردم امایکروزیکجادگه میمونی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره دیدمش دیدی سبزی خورشتی خرید چ زود پاک کردو شستو خورد کردو سرخ کرد

ده کیلو سبزی من یکی تا پاک کنم عصر میشه حالا شستن و خشک کردن و پختن و بقیه اش بماند😅

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
منم یه اسکول دیدم ۴صبح ۲۰کیلو سبزی قرمه تنهایی پاک کرد شست نمیدونم کی خشکش کرد خوردش کرد بعد نزاشت آ ...

اصلا چجوری تونست پاک کنه همشو که اشغال کرد تره هارو نصفه چاقو زد 

املت پستشو دیدی پسته رو با پوست سرخ کرد روش تخم مرغ شکوند

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره

از شدنش ک میشه دقیقا دختر خالم همینجوره فوق چشمه خارجه

صبح ۵ پا میشه کارای خونشو میکنه غذا میپزه و  اینا بعدشم ۸ میره سر کار تا طرفای ۴ عصر

۴ عصر میره خونه و بازم کار میکنه.

ترشی میندازه خیارشور درست میکنه زیتون پرورده و اینا

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بله درسته خودمم اینکاراکردم امایکروزیکجادگه میمونی

اخه غذا درست کردن اصلا برام سخت نیست واقعاااا برام لذت بخشه...با عشق درست میکنم....تهش سه ساعت پخت و شست و شو تایم منو میگیره....حداقل دو سه ساعت کمتر تق تق میزنم رو گوشی😁

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

من هیچ وقت خودمو برای این چیزا به سختی نمیندازم ترشی شور سبزی قورمه و...همه رو از بیرون میگیرم هر وقت حالم خوب نباشه غذا نمیپزم نهایت مرغ مزه دار میکنم میذارم تو سرخ کن 

برای هیشکی صبح زود بیدار نمیشم صبحونه آماده کنم نهایت آخر شب لقمه آماده میکنم میذارم یخچال 

قالی میدم بیرون بشورن پتو هم همینطور اگر هم تو خونه باشه من نمیشورم 

هیچ وقت چیز سنگینی بلند نمیکنم به کارای روزمره خونه میرسم خداروشکر خونه تمیزه و غذا هم بیشتر وقتا آماده اس اما نه به قیمت اذیت کردن خودم

ده کیلو سبزی من یکی تا پاک کنم عصر میشه حالا شستن و خشک کردن و پختن و بقیه اش بماند😅

من ده کیلو سبزی خریدم حتما باید یکی بیاد کمکم نه که نتونم ها وسط کار خوابم میگیره 😂سبزی حتما یکی باید کنارت باشه حرف بزنید نفهمین کی پاک شد😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜