2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 27491 بازدید | 343 پست
اره اونم عفونت کل بدنشو گرفته بوداره خوب شد

خدا رو شکررر خدا به ۳تا بچش وجوونی خودش رحم کنه الهی

شما تاپیک زدید؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
من واقعا موندم آخه مگه یه روزه چاق شدن که میخوان با اسیلو با پیکر تراشی با قرص ابن‌همه چربی رو دفع ک ...

دقیقا وقتی بیخیال بودن چندین سال 

باید چندین سال هم زحمت و تلاش رو به جون بخرن 

رژیم بگیرن از راه درست و اصولی صبر کنن تا نتیجه رو 

کم کم ببینن

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیکو دیدم یاد یه کاربر افتادم تاپیک زد که دوست صمیمیش ماموپلاستی و پیکر تراشی رو باهم انجام داده ب ...

فکر کنم فوت کرد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من خیلی حرص قدمو میخورم ،اصلا بیرون میرم اعتماد ب نفس ندارم از خودم بدم میاد

عزیزم وقتی فکر کنی دنیا دو روزه و همه رفتنی هستیم و ملاک فقط لذت بردن از دنیا قطعا رای رفتارت تجدید نظر میکنی

قد و صورت و هر چیز دیگه به کسی مربوط نیست خودت را باید دوست داشته باشی قسم میخورم کسی اصلا راجب شما فکر نمیکنه،دشمن تو ذهن توست

کسانی که این عمل میکنن شاید از لحاظ ظاهری بسیار خوش هیکل هستند ،ولی وای وقتی بدون لباس میبینیشون خ ...

واقعا ؟؟

وای واقعا چرا برای زیبایی باید تن به هر کاری داد؟حتی اگر زنده بمونی اون عمل رو که بکنی، بعد ۱۰، ۱۵ س ...

دقیقا من بعد کرونا هنوزم عوارضش رو حس میکنم 

اونوقت همچین عمل سنگینی تا همیشه عوارض 

سنگینی داره 

فکر کنم فوت کرد

یه کاربر الان گفت خوب شده که😢

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
عزیزم وقتی فکر کنی دنیا دو روزه و همه رفتنی هستیم و ملاک فقط لذت بردن از دنیا قطعا رای رفتارت تجدید ...

قیافه و فرم هیکلم خوبه ،،فقط قدم ۱۵۴،،شوهرم ۱۸۷ وزنش ۱۱۰

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
با ورزش پوست شل شکم و سینه شل که درست نمیشه

با ورزش پیوسته و رژیم اصولی 

و کم کردن وزن پله پله افتاده نمیشه 

یه کاربر الان گفت خوب شده که😢

تاپیک این مدلی زیاد زدن شاید اشتباه گرفتم

خدا رحمتش کنه خیلی ناراحت شدم 😢واقعا اعصابم خورد شد یاد خودم افتادم مامانم فوت کرد دچار افسردگی ماژور شدم و افتادم به پرخوری و دچار تغییرات هورمونی شدم در عرض یکسال از ۷۰ کیلو شدم ۱۰۶ هر کی می دید میگفت چقدر چاق شدی😒😒باشگاه مگه پولش چنده برو باشگاه به خودت بیا لاغر کن چه وضعشه همش طعنه میزدن حالا قدمم بلنده ۱۶۹ زیاد معلوم نبود که چاقم بعدشم رفتم باشگاه و دکتر متخصص تغذیه و رژیم درمانی در عرض سه سال شدم ۶۵ و نگهش داشتم دیگه نذاشتم برم بالا ولی دچار رفلاکس اسید شدم😓 الان دوباره فامیلامون میبینن میگن چرا انقدر لاغرشدی غذا نمیخوری نکنه مریضی😒😒😒خلاصه که مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن

تاپیک این مدلی زیاد زدن شاید اشتباه گرفتم

اون چند روز تو پربازدیدها بود مال یه ماه پیشه گفت ۳تا بچه کوچیک داره عنوانش هم عمل ماموپلاستی بود