2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 25384 بازدید | 331 پست
سرچ کن وحشتناکه

وای اره نتیجشم غیر طبیعیه من خوشم نمیاد از هیکل اینایی که پیکرتراشی می کنن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
والا من چندتا پیکر تراشی دوروبرم دیدم همگی مردن ،خیلی عمل ترسناکیه، عفونت کل بدن میگیره ،نکنید بابا

یه سزارین میکنیم ده سانت برش میزنن هی عفونت میکنه اون که دیگه هیچی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط آقایون نیستن که ما خانوما چقد تو جمع و مهمونی ها به تپلا تیکه میندازیم خودم یه تپلم و هزاران بار ...

من یه دوستی دارم اخیرا خیلی چاق شده 

چند بار هم بهش گوشزد کردم رعایت کن 

نگران سلامتیت هستم اون ناراحت شد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خب وقتی باشگاه میومد چرا پیکر تراشی اخه 🥲

نتونست صبر کنه بدنسازی صبر میخواد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آقایون کلی ایراد دارن اصلا شنیدی برن عمل کنن چقدرم اعتماد به نفس دارن

بله ک دیدم 

خودم شاهد بودم همه پسرای فامیل مون ختنه کردن

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
آره عروس همسایمون خیلی هم پولدار بود بعد این عمل به هوش نیومد بهترین کلینیک بالا شهر تهران هم عمل کر ...

آخه چرا وقتی ورزش هست وقتی راحت میشه حلش کرد 

ملت ما صبر یاد نگرفتن 

من خواهرم شکمش، نسبت به اعضای بدنش خیلی بزرگه چند بار خواست انجام بده 

اما دکتره گفته بود معلوم نیس زنده بمونی چون خواهرم 50 سالش 

گفته چربیا دیگه به بدنت عادت کردن 

یه ریسک 

خواهرم پشیمون شد

من خواهرم شکمش، نسبت به اعضای بدنش خیلی بزرگه چند بار خواست انجام بده اما دکتره گفته بود معلوم نیس ز ...

خداروشکر من خالم خیلی چاق بود خیلی 

اصلا یه چیزی عجیب از پله نمیتونست بره بالا 

شروع کرد روزی سه ساعت چهار ساعت پیاده روی 

ماشاالله کلی وزن کم کرد الان جوون تر هم به نظر میاد 

ولی یکی از دوستان قدیمی دبیرستان ما انجام داد هیچیشم نشد والا انگاری دختر منه

آره برخی چیزشون نمیشه

اما عوارض و مرگ و میر این عمل خیلی بالا هست

عمل پر ریسکی هست

خواهرم این عمل رو انجام داد، بعدش مشکل فشارخون گرفت و دائم باید قرص میخورد، گاهی فشارش میرفت روی ۲۲

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...