2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 27554 بازدید | 344 پست
چه خوب که راضی هستی .دختر عموی من انجام داده خیلی داعون شده عین پیرزنا شده .همش سرگیجه و ضعف داره مو ...

من رعایت میکنم عمل پایان چاقی نیست اگر رعایت نکنی برمیگرده ..‌

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چطوریه عملش سوزن چکار میکنه

یه سوزن دراز ک سرش مکنده داره مثل دلر چربی هارو میکنه میکشه بیرون همراه خون

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه دکتر زنان بود که آبجیم پیشش میرفت آبجیم باردار بودبعد از یه مدت که دوباره میخواست بره پیش دکتر، ف ...

دکتر نورایی نبود؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

یکی از آشناها اسلیو معده انجام داد یکم لاغر شد بعد دوباره دو برابر چاق شد ، اون معده بیچاره نصفش که ...

واقعا عمل ریسکی هست خیلی عوارض داره

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
دقیقااا

والا من بمیرمم بخاطر زیبایی زیر تیغ نمیرم اونم پیکرتراشی که تاحالا خیلیا مردن ..به چه قیمتی اخه اصلا ...ادم بارژیم و ورزش مداوم میتونه تاحد زیادی خوش هیکل بشه بعضیا وسواس دارن کمبود اعتماد به نفس دارن سر خودشون این بلاهارومیارن

من رعایت میکنم عمل پایان چاقی نیست اگر رعایت نکنی برمیگرده ..‌

خب نصف معده که بریده شده عملا نسبت به قبل عمل،  اشتها نصف میشه چجوری ممکنه برگرده ؟

عزیزم حتما ازت ایراد گرفتن که اینطوری شدی 🥲لطفا بهشون توجه نکن و اتفاقا از خودت تعریف کن بذار تو ذه ...

اره ایراد میگیرن

اونروز از سفیدی پوست بحث بود 

اینا همشون پوستشون تیرس بعد میگفتن ما خیلی سفیدیم فلان

منم یکم شلوارمو بردم بالا گفتن ببین شما سفیدین یا من 

یهو مادرشوهرم برگشت گفت اخه چقدم چاقی چپ چپ نگا کرد 😐

آخه چه ربطی داشتتتت

خودمم میدونم از حسودیشونه دائم قرص لاغری میخورن ولی دیگ اعتماد ب نفس داغون شدع

خب نصف معده که بریده شده عملا نسبت به قبل عمل، اشتها نصف میشه چجوری ممکنه برگرده ؟

من ۸۵ درصد معده ندارم ...

ولی میشه از صبح شروع کرد ریزه خواری کرد مواد کم حجم پرکالری خورد تا شب کلی میشه 

بعد حجم غذا رو رعایت نکنی کم کم و به مرور افزایش حجم معده پیدا میشه و دوباره برگشت وزن و... 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چقدر عمل اسلیو زیاد شده ما تقریبا اکثر ادمای چاقی که تو فامیل داشتیم عمل کردن همشونم درب و داغون شدن

انفاقا چاقهای خانواده ما همه عمل کردن . تمام مشکلاتشون برطرف شده . قند . فشار چربی . خروپف . اپنه تنفسی . رفلاکس . 

فقط تو گرمای شدید و پیاده رویهای طولانی کم میارن 

آقایون کلی ایراد دارن اصلا شنیدی برن عمل کنن چقدرم اعتماد به نفس دارن

ما خانوما کلا تو هیچی اعتماد ب نفس نداریم🥲

مردا با اون همه پشم و شکم گنده اونقد ب خودشون مینازن 

اون وقت ی خانوم قبل بارداری یا زایمان افسردگی میگیره ک نکنه هیکلم ب هم بریزه شوهرم بدش بیاد

انفاقا چاقهای خانواده ما همه عمل کردن . تمام مشکلاتشون برطرف شده . قند . فشار چربی . خروپف . اپنه تن ...

چه خوب انگار اسلیو هم شانسی هست