2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 36864 بازدید | 403 پست
خودشون شاهدن که چقدر آدم میمیرن ولی واسشون مهم نیست پزشک های زیبایی منظورمه

متاسفان پزشکها با اینکه قسم خورده هستن ولی از بین همین کسانی که برای جراحی میرن روز دوسه نفر رو دارن باهاشون رابطه برقرار میکنن.چرا؟خانمه فکر میکنه این پزشکه وقتی خوشش اومده از من حتما من زیبام و راحت قبول میکنه و خیلیاشون بخاطر دستمزد کمتر دادن قبول میکنن و خیلیاشون هم به علتهای دیگه.در صورتی که اگه یک خانم واقعا خودشو دوس داشته باشه به این فکر میکنه وقتی برای ویزیت میرم پزشک راحت س..ی ..نه..های منو تو دستاش میگیره یا جای خاص دیگه رو .یک درصد هم نباید دنبال این چیزا باشن.حالا ی موقعی هست واقعا یک خانم نیاز هست مثلا بینیش رو عمل کنه چون تو چشمه یا بعضی قسمتا رو بزرگتر یا کوچکتر که اینها مجزا از بقیه هستن.ولی بخدا دقیقا ۲۰ ساله دیگه کلا همه چهره ها شبیه هم میشن و اونایی که طبیعی هستن بورس میشن.و دیگه کسی عمل نمیکنه.بخدا همه قیافه ها شبیه هم شدن من دخترداییم رو اگه تو خیابون میدیدم نمیشناختمش.خشکل شده ولی شبیه خیلیای دیگه شده تکراری

خدا از این خانوما نگذره هزار جور عمل و قرو فر پیکر تراشی دیگه چه کوفتیه چرا نمیزارن یه کم اعتماد به نفس داشته باشیم خودمونو همینطوری قبول کنیم میرن هزار جور عمل میکنن آدم حس کم بودن پیدا میکنه خودشو مدام مقایسه میکنه 

بهترین دین انسانیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پاک کردم هم خودم هم شوهرم هرچند داریم جدا میشیم ولی خیلی نامحسوس روابط و خیانت و داره عادی نشون ...

منم خیلی محدود ازش استفاده میکنم روزی نهایت نیم ساعت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ببین یه فکتی رو بذا بگم اونایی که عمل کردن قطعا سنشون بالاتر بره تمام عوارض کشنده میاد سراغشون فکرشو کن سوزن اندازه کله گاو از این ور بدن وارد میکنه تا اون سر

ادمیزاد بخاطر همین تنبل بازیاش به بلا دچار میشه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

دوتا از خواهر شوهرام میخوان پیکر تراشی کنن هرچی میگم نکنید خطرناکه قشنگم نمیشه گوش نمیکنن حتما فکر میکنن من عروسم حسودی میکنم

من خودم بعد زایمان چاق شدم با رژیم و ورزش برگشتم ب قبل میگم شمام همینکارو کنید میگن ما اعصاب نداریم 

هیچ جوره هم پشیمون نمیشنا خیلی استرس اونارو دارم

شانسیههمسایمون انجام داد سینه هاشو کوچیک کرد نمرد صحیح وسالمپارسال انجام دادراحت پز بلاگریه نمردخواه ...

دقيقا مثل عمل جراحی بینی می مونه،که اولا می گفتن خیلیا زیر عمل مردن 

دختر همسایمون و دختر دایی منم رفتن ولی نمردن خداروشکر

فقط اعتماد ب نفس مهمه اندام من خیلی خوبه قدم ۱۶۴ با وزن ۶۴ خانواده شوهرم همشون تپل و پوستشون شل افتا ...

عزیزم حتما ازت ایراد گرفتن که اینطوری شدی 🥲لطفا بهشون توجه نکن و اتفاقا از خودت تعریف کن بذار تو ذهن اونا هم ثبت بشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
چقدر عمل اسلیو زیاد شده ما تقریبا اکثر ادمای چاقی که تو فامیل داشتیم عمل کردن همشونم درب و داغون شدن

من یازده ساله عمل کردم والا درب و داغون نشدم اسلیو عمل درمانی هست برای چاقی متابولیک اما دیگه هر پزشک بی وجدانی برای هر وزنی انجام میدن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

دوست خواهرمنم زندگی فوق العاده عاشقانه ولاکچری داشت بخاطر یه وجب شکم که اصلازیرمانتودیده نمیشدرفت ‌کلی هم هزینه کردآخرشم کلی دردکشیدبعدیه هفته عفونت کل بدنشوگرفت وفوت کردشوهرش انقددوسش داشت بعده دوسال نتونسته خودشوجم وجورکنه فقط میگیم خداروشکربچه نداشت خودمم خیلی میفته توسرم برم آبدو کنم ولی میگم اگه طوریم بشه بچه هام چه گناهی کردن چوب بی عقلی منوبخورن 

والا مردا به کلاغ ماده چشم دارن یعنی براشون فرق نمیکنه طرف چاق باشه یالاغرفقط کارشونوکنن تمام دیگه به شکم کارندارن اگرم مشکل دارن باشکم غلط میکنن بچه درست کنن زنی که ۹ماه بچه توشکمش یه لایه پوست وچربی کشیده میشه به جلو وخیلی کم پیش میادبه حالت اول برگرده مثل این میمونه بادکنکوبادکنی بذاری بمونه بعدچندماه بادشوخالی کنی اون بادکنک سابق نیست

متاسفان پزشکها با اینکه قسم خورده هستن ولی از بین همین کسانی که برای جراحی میرن روز دوسه نفر رو دارن ...

حالا اینا به کنار 

اینایی که بیهوش میشن 

نمی‌ترسن در حین بیهوشی بهشون تجاوز بشه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خدا از این خانوما نگذره هزار جور عمل و قرو فر پیکر تراشی دیگه چه کوفتیه چرا نمیزارن یه کم اعتماد به ...

اعتماد به نفس یعنی اینکه حتی اگه اینا رو دیدی 

مقایسه نکنی خودت رو 

من یازده ساله عمل کردم والا درب و داغون نشدم اسلیو عمل درمانی هست برای چاقی متابولیک اما دیگه هر پزش ...

چه خوب که راضی هستی .دختر عموی من انجام داده خیلی داعون شده عین پیرزنا شده .همش سرگیجه و ضعف داره موهای سرش ریخته .شما وزنت به حالت اول برنگشته ؟

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
چقدر عمل اسلیو زیاد شده ما تقریبا اکثر ادمای چاقی که تو فامیل داشتیم عمل کردن همشونم درب و داغون شدن

یکی از آشناها اسلیو معده انجام داد یکم لاغر شد بعد دوباره دو برابر چاق شد ، اون معده بیچاره نصفش که بریدن انداختن دور نصف دیگه اش رو هم با خوردن خیلی زیاد پر میکنه خب معده کش میاد میترکه خب ، حداقل آدم قراره زیاد غذا بخوره به همون معده خودش دست نزنه اون همینطور خودش تنگ و گشاد میشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی