2777
2789

مدتیه سگ اخلاق شده دیدم دوستاش براش فیلم فرستادن اگه گل میکشی اینارو مصرف کن ولی به روش نیاوردم هنوز

رفته شهر دیگه چندروزه با دوستاش و امروز گفت نه حوصله تورو دارم ن خونوادمو خودم پر از مشکلاتم و بدبختی و قرض

از دستت خسته شدم نمیخوام ریختت ببینم اصلا شاخ در آوردم چرا مدتیه اینطور عوض شده میگه خستم کردی با شک کردنات و طرز فکرات الان دیدم دوستش تو اینستا فیلم گذاشته شوهرم داره میرقصه😳 این که میگفت خونه ام جایی نمیرم و پر از مشکلاتم رفته میرقصه؟؟اصلا دارم روانی میشم نمیدونم فیلمو براش بفرستم و ببندمش فوش اما بینمون به شدت خرابه مطمعنم بدتر میکنه و میگه تو توو پیج دوستم چ غلطی میکنی برای اینکه خودشو راحت کنه و هزار جور تهمت میزنه بهم میخوام به روش نیارم و کلا ازش قهر کنم یعنی قیدشو به کل بزنم دیگه نه زنگ ن پیام رهاش کنم یه آدم دروغگو رو ..بگین چیکارکنم اگ به خودم باشه میبندمش ک دروغ گفتی و تو پارتی ها هستی اما میدونم کاری میکنه واسه خودم بد بشه (وقتی یه مدته انقدر عوضی شده) از طرفی میگم الان میگه آخیششش دارم کیف میکنم این خبرم نداره بگین چ رفتاری کنم باهاش خیلی حالم بده😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط جدایی داری؟ یا نمیخوای جدا شیاگر نمیخوای جداشی بروش نیار

یک ساله ازدواج کردم عاشقانه و با سختی 

خودم خریت کردم با این انتخابم اصلا هیچوقت دوس نداشتم جدا باشم و به جدایی فک کنم اما ببینید کاراشو😔

موندم چیکارکنم به روش نیارم بدتر نمیگه این احمقه هیچی نمیفهمه؟ من به خدا سپردمش امشب انقدر عصبانیم به مرگش راضی دارم میشم چون خیلی داره به ناحق بهم ظلم میکنه