2777
2789
عنوان

دوباره دچار اون حالت روانی شدم

1 بازدید | 10 پست

اون حالتی ک بعد رفتنش سعی کردم خوبش کنم و خوب شده بود بعد اومدنش و دوباره رفتنش اینطور شدم......

هییییی 

میدونمم تاپیک زدن فایده نداره

یا خیلیا میگن ولش کن بره

ولی نمیشه ول کرد نمیشه اصلا..... اصلا اصلا نمیشه 

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
میدونم نمیشه بعضی چیزا تا ابد فراموش نمیشن

دقیقاااا

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسیله سرگرمی پسر مردم بودی ؟

سه سالو نیم باهم بودیم این اواخر خیلییی مشکلات براش پیش اومده رو منم تاثیر گذاشتن(:

خب ؟یچیزیو بهونه کرد یا دعوای دروغی راه انداخت کات کرد یا خودتو مجبور کرد بری ؟

هیچکدوم 

یه هفته هستش و راجب ازدواجمون و فشارای زندگی حرف میزنه برنامه میریزه و میگ اگ یه موقع نبودم ناراحت نشی فشار کاریه....

و یه هفته یا دوهفته نیستش دوباره هس میگ صبر کن تا بتونم خودمو پولمو جم کنم بیام خاستگاری

هیچکدوم یه هفته هستش و راجب ازدواجمون و فشارای زندگی حرف میزنه برنامه میریزه و میگ اگ یه موقع نبودم ...

چه جالب این مدل اشنایی و ندیدم 

پسرا برای منفعتشون هر روز ی چیزی در میارن 

با کسی نیست؟ اونور بخواد مطمئن‌شه! 

بگو بیاد جلو عقد کنید تو عقد باشید کاراشو بکنه دونفر میشید راحتر از پس مشکلات برمیاید 

هی دوهفته میره میاد میخواد به نبودش عادت کنی جریان چیه ؟

پسرا اصلا ساده نیستن دخترم 

چه جالب این مدل اشنایی و ندیدم پسرا برای منفعتشون هر روز ی چیزی در میارن با کسی نیست؟ اونور بخواد مط ...

میدونم منم کلی شک داشتم بهش کلی فک میکردم خیانت میکنع کلی تهمت زدم ولی یروز اوومد گفت ثابت کنم بهت خیانتکار نیستم میرمااا گفتم باشه اومد ثابت کرد ساعت کاریشو سر کار ثبت میکنن... دیدم ۱۴ ساعت فقط سرکار بوده.... سرکارشونم همه اقا ان یا مثلا دیگ اکانتاش همههه دست خودمه اینجور....

و اینک من باهاش کار جنسی ای نکردم ک بگیم بخاطر منفعتش با منه....

اوممم بعد اینک ثابت کررد بم. گفت خب دیگ رابطه ما تموم شد خدا نگهدارت( و اونجا بود ک فهمیده بودم برا زندگیمون تلاش مسکزده و من قضاوتش کردم..) کلی گریه کردم ت بغلش گفتم ببخشید راجبت بد فک کردم 🥲خلاصه ک اونم گف ببین ت همه زندگیه منی هیچوقت حتی فکرشم نکن ک یروز ازت جدا شم.... 

میدونم منم کلی شک داشتم بهش کلی فک میکردم خیانت میکنع کلی تهمت زدم ولی یروز اوومد گفت ثابت کنم بهت خ ...

دخترم طرف کارخونه داره به زن و بچشم میرسه این اقای زرنگ مگه رئیس جمهور کشوره انقدر سرش شلوغه 

مگه مردای دیگه کار نمیکنن 

چقدر هم‌با سیاست هست 

مردای متاهلی که خیانت میکنن ندیدی روح زنشون هم باخبر نمیشه ؟

مردا و پسرا ساده نیستن بگو الافت نکنه زودتر بیاد جلو تو عقد کاراشو بکنه اگر میخوادت تو عقد تو خونه پدرتی 

دخترم طرف کارخونه داره به زن و بچشم میرسه این اقای زرنگ مگه رئیس جمهور کشوره انقدر سرش شلوغه مگه مرد ...

باشه عزیزم بهش میگم بیاد