2777
2789
عنوان

وای فیلم شوهرمو دیدم تو پارتی دستام داره میلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 47 پست
آمین ممنونم عزیزمنظر شما چیه فیلمو به روش بیارم یا ن؟ یه کار عاقلانه بهم بگین انجام بدم

بنظرم اره ...این کاملا دروغه بروش نیار نه بروش نیاری به کاراش ادامه میده شایدم کارای خیلی بدتر بکنه میگه ببخشید زنم خره نمیفهمه ...بروش بیار خیلیم جدی بیار لازم بود هرکار بکن برو قهر یا دم طلاق برو و برگرد بزار بترسه و تو ذهنش بمونه دیگه باید کاراشو و اخلاقای بدشو بزاره کنار 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

بنظرم به روش بیار ولی نه با این شدت یعنی یکم آروم تر باش البته اگه از اون مرداست ک وقتی ببینه تو آرومی بدتر می‌کنه نه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم به روش بیار ولی نه با این شدت یعنی یکم آروم تر باش البته اگه از اون مرداست ک وقتی ببینه تو آرو ...

میخوام صبح به روش بیارم اما ازینکه مدتیه افتضاح شده اخلاقش نمیدونم چ واکنشی نشون میده میگم نکنه به خودم تهمت بزنه بگه تو پیج دوستام چیکار میکنی برای اینکه خودشو ازین ماجرا راحت کنه

اگر میخواین به زندگیتون ادامه بدین اصلا به روشون نیارین چون فقط ببخشید پر روتر و گستاخ تر میشن و علنی اینکارو میکنن. اصلا انگار ندیدین و زندگیتونو بکنین مهربونانه تر و محکمتر از قبل 

اگر میخواین به زندگیتون ادامه بدین اصلا به روشون نیارین چون فقط ببخشید پر روتر و گستاخ تر میشن و علن ...

باشه خیلی ممنونم

یعنی نمیگه آخیش زنم احمقه نفهمید من کیفموبکنم اخه بهم دروغ میگه مشکل دارم اما داره تفریح میکنه 

باشه خیلی ممنونمیعنی نمیگه آخیش زنم احمقه نفهمید من کیفموبکنم اخه بهم دروغ میگه مشکل دارم اما داره ت ...

نه عزیزم. این فکرو نکن چون واقعا دور از جون خنگ نیستی، به نظرم خیلی هم زرنگی که با وجود این مسائل میخوای زندگیت رو بسازی.الان خانمهای... خیلی زیاد شدن و من رفتارشون رو میبینم با مردا. دذسته تا مردی نخواد نمیشه بهش نزدیک شد ولی معمولا سست بنیان هستن. به نظرم اگر قصد جدایی ندارین محبت و سیاست رو روز به روز بیشتر کن دیگه سر گوشی همسزت نرو و به زندگیت ادامه بده عزیزم. فقط خونه رو محیط صمیمی و گرم و محبت آمیز کن تا کشش بیشتری به خونه داشته باشه. 

خیلی خیلی ممنونم عزیزم🙏❤️

خواهش میکنم عزیزم ♥️❤️ما همه اگر بخوایم تو زندگی همسرمون کنکاش کنیم مطمئن باش دلایلی پیدا می‌کنیم که بخوایم جدا بشیم ولی به شخصه سعی میکنم برای زندگیم تلاش بکنم ولی کنجکاوی نکنم ♥️😍ان شاء الله خوشبخت باشین عزیزم 

عزیزم همین سیاسیت میشه چندتا مثال بزنی

مثلا اولش اینکه هیچ وقت به گوشی هیچکس حتی همسرمون بدون اجازه ش وارد نشیم. 

2_همیشه همسرمونو موقع رفتن سرکار بدرقه کنیم من هرروز صبحانه کنار همسزم میخورم و موقع رفتن از زیر قرآن ردش میکنم و براش لقمه میذارم و عادت دادم که موقع رفتن سرکار حتما همدیگه رو ببوسیم 

3.گاهی که براش لقمه میذارم یک گل کوچولو یا قلب هم داخل پکش میذارم و میدم با خودش ببره

4.همسزم از سرکار میاد میرم استقبالش و ازش تشکر میکنم که برای زندگیمون انقد تلاش میکته و مجدد میبوسمش و همدیگه رو بغل میکنیم 

5.وقتایی که تو گوشی باشه بهش نمیگم نرو اینستا بلکه میوه و خوراکی مورد علاقه ش رو بهش میدم و کنارش میشینم و گاهی کنارش دراز میکشم 

6.گاهی وقتا بدنش رو ماساژ میدم تا خستگی از تنش خارج بشه و لباساش رو همیشه مرتب میکنم 

7.هیچوقت هیچوقت نمیگم (چرا) مثلا نمیگم چرا دفعه ی قبل مثلا جلوی دیگران این حرفو زدی.بلکه لب و لوچه م رو کج میکنم و میگم تو دیگه دوسم نداری اون دفعه که اون حرفو زدی دل گرفت و بعد میرم بغلش.

8.هیچوقت بهش دستور نمیدم و نمیگم بیا خونه مامانم اینا. اگر نیومد میگم خیلی دوس دارم که بیای عزیزدلم ولی خواسته ت، توی دنیا برام از همه چی ارجح تره. 

9.اگر قصد خریدچیزی رو داشته باشم بهش نمیگم برام بخر. میگم خیلی دوست داشتم فلان وسیله رو داشته باشم (در صورتی روابط به مرور خوب بشه نتیجه میده) 

10.بدگویی خانواده همسر کلا ممنوع.یک روزی رو با توافق هم که حوصله داشتیم میذاریم بابت درد و دل کردنا مثلا توی اون روز میگم که فلان روز بابت اون حرفت دل کوچولوم رو شکوندی دل من به غیر تو مگه کیو داره 

11.روابَط.... هم خیلی مهمه. تعداد مهم نیست کیفیت مهمه و اگر خانمی طبق خواسته همسرش صدش رو بذاره خیلی جواب میگیره 

12.خیلی وقتا آهنگ شاد میذاریم و من میرقصم و الانا همسزم با وجود حوادثی که براش پیش اومد بعذ 3 سال کنارم میرقصه 

13.همیشه تو جمع خیلی بهش احترام میذارم و اگر جایی دعوت بشیم اول میگم من با همسزم هماهنگ کنم اطلاع میدم و کلی تشکر میکنم 

14.جلو همسرم غیبت هیچ کسی رو نمیکنم حتی اگر از ناراحتی در حال ترکیدن باشم تا حال خوبش رو بد نکنم و دیدگاهش رو نسبت به خودم تغییر ندم 

15. برای خرید خونه بهش لیست میدم میگم مرد زندگیم اگر تونستی میتونی خرید این وسایل رو زحمت بکشی؟ اگر بگه آره که کلی تشکر و قربون صدقه واگر بگه نه، میگم باشه فدای سرت، خودم یک کاریش میکنم

16.هیچوقت همسزم رو بابت اشتباهاتش سرزنش نمیکنم و میگم باشه عزیزم فدای سرت حالا مگه چی شد. احترامش رو حفظ میکنم تا همیشه احترامم حفظ بشه 

17.وقتی حس خطر کنم از جانب همسرم هیچوقت نمیام مستقیم بهش بگم بلکه محبتم رو بهش زیاد میکنم و انقد زیاد میکنم تا کشش بیشتر به سمت من و زندگی داسته باشه (همه مون باید قبول کنیم برای یکسری خانمهای آسیب دیده زندگی ما اصلاااااا ارزشی نداره و از خداشونه زندگیمون رو خراب کنن این ما هستیم که نباید بذاریم زندگیمون خراب بشه) 

همه ی کارهای بالا باید حداقل 6 ماه الی یکسال انجام بشه مخصوصا کسایی که با همسرشون مشکل دارن، بازسازی زندگی خراب شده سخته باید خشت به خشت مجدد بنا بشه. 

مثال میگم من همسزم جایی کار می‌کنن که خیلی خانمهایی که بنده خداها جدا شدن و میخوان جدا بشن(یکسری خانمها بنده خدا ها آسیب دیده ن و تو زندگی فقط تلف شدن اصلا صحبت ازونا نیست) (خیلی از خانم‌ها میخوان جدا بشن چون خودشون خیانت میکنن و با کیس جدید ازدواج کنن ) میان پیشش. این بین خانمهایی هم میان که کارشون ببخشید ه ر ز گ ی هست و گاهی مورد ضرب و شتم قرار میگیرن و میان برای شکایت. یکبار من رفتم محل کار همسرم و تو ٱشپزخونه بودم، بخدا خانمه همسر داره اونم چه همسر خوبی. نمیدونست که منم هستم به همسرم گفت ببخشید معذرت میخوام گرمم شد میتونم مانتوم رو دربیارم!!!!!!!! بعد همسرم گفت هرطور راحتین. دوباره گفت ببخشید منو شما تنهاییم یکدفعه کسی نیاد درباره م فکر بد کنه. همسزم گفت خانمم هست. خانمه زود مانتوش رو پوشید و من از دوربین محل کار (اتاق همسزم دوربین داره) دیدم زیر مانتو خانمه یک لباس یقه باز پوشیده و لخت و بدن بسیار زیبایی هم داره. خب اینجا من میتونستم برم با همسرم دعوا کنم و بگم چه شغلیه که داری. این چه کار مزخرفیه ولی اینو نگفتم و یک مدت مدام رفتم با همسرم سرکار و این خانم هم میومد من رو که دید صورتش شد عین گچ. حالا همسرشون هم از ثروتمند و با آبزوهای شهره. الان اگر همسرم اون لحظه ببخشید شهوانی میشد واقعا مقصر همسزم نبود. جای تنها یک خانم زیبا که خودش رو لخت کنه مگه همسرم حضرت یوسف؟ نه. پس کاری که ازم برمیاد اینه که زنگ میرنم محل کارش و قربون صدقه ش میرم و واقعا هم علاقه ی قلبی رو نسبت بهش زیاد کردم. تا ازش ناراحت میشم یاد روزهای قشنگمون روز عقدمون میفتم و دوباره همه چی مثل اولش. خیلی وقتا خیلی چیزا رو ندیده میگیرم. اجازه میدم همسرم حرف بزنه و ازم نترسه. 

مثلا اولش اینکه هیچ وقت به گوشی هیچکس حتی همسرمون بدون اجازه ش وارد نشیم. 2_همیشه همسرمونو موقع رفتن ...

وایییییی عزیزم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت خیلیییی وقت گذاشتی. چشم حتمابکارمیگیرم. هرچندوقت بیا تاپیک بزن شما مشاوری بخدا. برا منم دعا کن 😍😍😍

وایییییی عزیزم خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت خیلیییی وقت گذاشتی. چشم حتمابکارمیگیرم. هرچندوقت بیا تاپی ...

عزیزدلم خواهش می‌کنم کاری نکردم، نه مشاور نیستم فدات بشم فقط خیلی دراین باره کتاب خوندم و تجربیات آدمهای عاقلو استفاده کردم. قبلا چندبار تاپیک زدم بچه ها تعلیم کردم گفتن زد زن حرف میزنی. یک شمارم رو گزارش دادن اون شماره م ترکید 😁بهم میگفتن زد زن و..... 

همونا که میگفتن جدا شدن ولی به لطف خدا ماها که تلاش می‌کنیم اولین اثرش رومون آرامش خودمونه. ان شاء الله خوشبخت باشین عزیزدلم ♥️😍😘