2777
2789
عنوان

کیا پسر 17 سال به بالا دارن

1 بازدید | 66 پست

پسر من 17 سالشه ،درس که اصلا تو خونه نمیخونه،از بچگیشم هرچقدر باباش گفت برو دنبال یه رشته ورزشی اصلا گوش نداد و پشت گوش انداخت،الانم مثلا باشگاه بدنسازی میره یه روز میره دو روز نمیره 

،مدرسه هم 5 روز در هفته رو یه روزشو کلا نمیره یکی دوزشم دیر میره ،دیگه خسته شدیم از دستش فقط کارش اینه گوشی دستش باشه ،واقعا معتاد گوشیه 

بچه های شما چیکار میکنن ؟ میشه بگین؟

رفتار هاشون نسبت به دوره اشون طبیعی هست...

سعی کنید بجای رفتار کنترل کننده رفتار صمیمانه و دوستانه رو جایگزین کنید...

کنترل یک نوجوان مخصوصا نوجوان ۱۶ سال به بالا که اواخر نوجوانیش هست اصلا شدنی نیست

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رفتار هاشون نسبت به دوره اشون طبیعی هست...سعی کنید بجای رفتار کنترل کننده رفتار صمیمانه و دوستانه رو ...

هرچقدر صمیمی میشم این پشتش گرم میشه و با خیال راحت به کاراش ادامه میده

امروز باباش گوشیشو ازش گرفت

داداشم ۱۹ سالشه دانشگاه میره، تازه پسر سوسول و پاستوریزه ای، سرکش اصلا نیس ولی بازم گوشی دستشه و دانشگاه میره باور می کنی یه خودکار یا کلاسور نمی بره انگاری میره مهمونی میاد خونه درس رو رسما تعطیل کرده

هرچقدر صمیمی میشم این پشتش گرم میشه و با خیال راحت به کاراش ادامه میدهامروز باباش گوشیشو ازش گرفت

کار بدی کرده دیگه بچه نیس که بخوای با محروم کردن ادبش کنین باید باهاش دوست بشین اگرنه بهتر نمیشه که هیچ بدتر میشه

یعنی چطوره؟میشه یکم ازش بگی؟

درس که اصصصلا نمیخونه

مدرسه ام چارشنبه ها کلا نمیره

همش پا گوشی و گیمه

البته هنرستانیه برنامه ها دیگه ای داره میخاد دیپلم ک گرف یکراست وارد بازار کار شه

هرچقدر صمیمی میشم این پشتش گرم میشه و با خیال راحت به کاراش ادامه میدهامروز باباش گوشیشو ازش گرفت

اصلا پدرش کار خوبی نکرد...

بچه داخل این سن مثل آتیش میمونه و حتی ممکنه روش به رو پدرش باز بشه...

میدونم دوست دارید طبق علایقتون رفتار بکنه ولی حقیقتا توی این سن در کل بچه حرف شنویش خیلی پایین تر میاد بهترین چیز روابط صمیمانست بذارید خودش علایقشو بشناسه خودش هدفشو پیدا کنه...

نوجوون های امروزی حتی موارد بدتر از پسرتونم دیدم باز جای شکرش باقیه داره با تفریحات سالم میگذرونه و تفریحات ناسالم نداره...

سعی کنید نقش دوست داشته باشید براش تا معلم چون هیچ وقت نمیتونید توی این سن براش معلم باشید اینو بعنوان کسی میگم که با نوجوون های این دوره زیاد معاشرت داشتم

داداشم ۱۹ سالشه دانشگاه میره، تازه پسر سوسول و پاستوریزه ای، سرکش اصلا نیس ولی بازم گوشی دستشه و دان ...

وای خوبه حالا داداشت تا دانشگاه تونسته بره 

اینکه اینجور که پیش میره دیپلمشو بگیره هنر کرده

داداشم ۱۹ سالشه دانشگاه میره، تازه پسر سوسول و پاستوریزه ای، سرکش اصلا نیس ولی بازم گوشی دستشه و دان ...

دوست عزیز منم دانشجو ارشد هستم خیلی مواقع هیچی نمیبرم چون همه چی داخل دانشگاه با کامپیوتر و گوشی شده استادا پی دی اف درس هارو داخل گروه ها میدن و یا چیز مهمیم بود سر کلاس عکس میگیریم طبیعیه چیزی نمیبره