2777
2789
عنوان

کیا پسر 17 سال به بالا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 68 پست
بخدا منم گاهی وقتا به شوهرم میگم ،میگم اگه من نبودم تو معلوم نبود کی اینو کشته بودیش ،اونکه جوونه نا ...

چون هر دو مغرورن 

مردها جنسشون خشکه 

بلدم بلدمشون از بدو تولد زیاده ،دیگه بزرگ که بشن دیگه واویلا خوب شاخ میشن 

فقط باید ما خانمها سیاست به خرج بدیم که ما بینشون خوب باشه 

گاهی خسته میشیم

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

تورو خدا شما زودتر وارد عمل بشین نذارید مثل پسر من بشه البته منظورم از وارد عمل خشونت نیستا ا،از راه ...

والله خیلی سعی می کنم 

دور هم فیلم می بینیم 

ازش میخوام برام صحبت کنه 

از فیلم ها بازی ها کارکترهای مورد علاقه ش 

اما خوب واقعا لچه ها تفریحی ندارن خیلی سخته شرایط پدر و مادرها

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون هر دو مغرورن مردها جنسشون خشکه بلدم بلدمشون از بدو تولد زیاده ،دیگه بزرگ که بشن دیگه واویلا خوب ...

دقیقا 

انقدر این وسط تلاش میکنم آخرشم شوهرم همه کاسه کوزه ها رو سر من میشکنه 

بعضی وقتا که از دست پسرم ناراحت میشم ،میگم بذا دو کلوم با شوهرم حرف بزنم بلکه یکم آروم بشم ،تا میام بگم برمیگرده به من میتوپه میگه خودت کردی 

ببین من خو پسرم هنوز چهارده سالشهولی خوب اگه بیخیال باشیم و بذاریم هر طور دلش بخواد با گوشی باشه دیگ ...

اگرم بخواید سخت بگیرید بازم کار خودشونو میکنن...

نوجوان های نسل فعلی کلا لجباز هستن شاید بازم یک نوجوان ۱۴ ساله بازم حرف شنوی بیشتری داشته باشه اونم تا یکی دو سال دیگه ولی در کل توی این سن هیچ کنترلی جواب نمیده...

تنها چیزی که جواب میده اینه که بچه خودش به این نتیجه برسه...

توی دنیای فعلیمون چون تفریحات کمی وجود داره برای همین اکثرا نه فقط نوجوان ها فقط به همین گوشی دل بستن...

شما تنها کاری که میتونید توی این مسئله کنید اینه که بهش نشون بدید فضای خارج از مجازیم جذابیت خودشو داره وگرنه به هیچ وجه مثل نسل سابق نیستن با زورگویی بتونن حرفتونو بخونن و اگرم باشه تا یک سنی هست...

بازم انتخاب با خودتونه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

چشم ،سعی میکنم بقول شما خارج از مجازی بیشتر باهاش وقت بگذرونیمببخشید کار شما چیه؟ آخه گفتین با نوجوو ...

بنده مهندس اینترنت هستم کار رسمی ندارم معمولا توی شرکت های مختلف سرور و شبکه طراحی میکنم...

ارز دیجیتال کار کردم و کار دانشجوهارو انجام میدم...

درحال حاضرم ترم سوم ارشد نرم افزار کامپیوتر هستم...

دلیل تجربم از نسل جدید اینه که آدم اجتماعی هستم جدا از کارم با خانواده های دوست و فامیل راجب این مسائل زیاد حرف زدم و تحقیقات زیادیم توی این مسائل همیشه داشتم...

امیدوارم راهنماییام بدردتون خورده باشه و کمکتون کرده باشم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی