2777
2789
عنوان

کیا پسر 17 سال به بالا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 71 پست
آره والا ،یکسره دستشه حتی موقع غذا خوردنم باید دستش باشه

برای گوشیم بهش سخت نگیرید الان کسی نیست سرش توی گوشی نباشه...

درسته آفتی شده برای همه ولی گوشی چیزیم هست اگه کسی سمتش نره از دنیای جدید عقب میمونه...

گوشی نه افسردگی میاره و نه مشکلات روانی و هیچ چیز دیگه ای ولی ممکنه کمی بچتونو تنبل کنه...

بازم خداروشکر کنید بچتون سمت تفریحات ناسالم نرفت بخدا نوجوان هایی دیدم که سنشون کمتر پسر شما بودن و بدترین کارا رو میکردن بازم جای شکر داره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشنهاد من اینه از آینده بتر سو نینش و بگین ‌که نتیجه کارت چی میشه مثلا باید بری کارگری یا بهت زن نم ...

شما که داری بدتر از پدر این پسر عمل میکنی!!!

این راهنماییتون فاجعست اینده بچه هم خراب میکنید این چیزا توی نسل جدید جواب نیست

چی بگم والاپسرت بیش از حده

چه کنم خواهر ،دردم یکی دوتا نیست که 

به گوشی به معنای واقعی معتاده ،این یه درد

همون گوشی باعث شده خونه نشین شده 

حرف تو کلش نمیره 

هیچگونه کمکی تو خونه به من نمیکنه 

با گدرش همیشه بحث دارن تو خونه و دلیل اصلیشم همین گوشیه

داره کمک کم به پدرش بی احترامی میکنه 

چه کنم خواهر ،دردم یکی دوتا نیست که به گوشی به معنای واقعی معتاده ،این یه دردهمون گوشی باعث شده خونه ...

فقط همین پسرو داری؟ خواهر برادر نداره؟

چیزایی که میگی نتیجه این گوشیه طبیعیه اینطور میشن

ببین لجبازی باهاش نکن چون بدتر میشه اما برای کمک کردن باید جدی باهاش باشید خودت و پدرش

برای چیزهای مصرف شدنی غصه نمی خورم! 

پیشنهاد من اینه از آینده بتر سو نینش و بگین ‌که نتیجه کارت چی میشه مثلا باید بری کارگری یا بهت زن نم ...

دیگه بخدا خودمم دارم به این فکر میکنم که از خونه بندازمش بیرون بگیم برو برا خودت کار کن خرج خودتو در بیار

اما چه کنم مادرم دیگهههه💔

چشم ،سعی میکنم پدرشو قانع کنمخودم تقریبا مثل یه دوستم باهاش ،ولی پدرش نه

مدرها خیلی لج هستند با پسراشون 

اصلا اگه ما مادرها نباشیم همدیگه رو میکشن 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

مدرها خیلی لج هستند با پسراشون اصلا اگه ما مادرها نباشیم همدیگه رو میکشن

پدرها

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

برای گوشیم بهش سخت نگیرید الان کسی نیست سرش توی گوشی نباشه...درسته آفتی شده برای همه ولی گوشی چیزیم ...

نه خدا رو شکر اخلاقای خوبم زیاد داره ،مثلا اهل هیچگونه دود و دمی نیست ،اصلا به بزرگتر جواب پس نمیده ،فقط بعضی وقتا که جواباش واقعا منطقین

اهل دوست و رفیق بازی نیست ،سمت دختر مختر نمیره

فقط همین پسرو داری؟ خواهر برادر نداره؟چیزایی که میگی نتیجه این گوشیه طبیعیه اینطور میشنببین لجبازی ب ...

نه یه خواهر کوچیکتر هم داره 

دقیقا من همون کارو میکنم یعنی باهاش لجبازی نمیکنم ولی جدیم 

اما پدرش نه، خیلی باهاش لجبازی میکنه

مدرها خیلی لج هستند با پسراشون اصلا اگه ما مادرها نباشیم همدیگه رو میکشن

بخدا منم گاهی وقتا به شوهرم میگم ،میگم اگه من نبودم تو معلوم نبود کی اینو کشته بودیش ،اونکه جوونه نادونه حرف حالیش نیست ،این از اونم بدتره

نه خدا رو شکر اخلاقای خوبم زیاد داره ،مثلا اهل هیچگونه دود و دمی نیست ،اصلا به بزرگتر جواب پس نمیده ...

بازم جای شکر داره...

ببینید دارید سخت میگیرید برای گوشی...

قسم میخورم تموم افرادی که داخل این پست هستن خودشون معتاد گوشی هستن...

ابن مشکل نه فقط برای نوجوون ها بلکه برای بزرگ سال و میان سال و همه جوره وجود داره...

بذارید راحت باشه گوشی حداقل تفریح نوجوون و جوون های نسل جدیده...

هرچقدر بخواید توی این مسئله بهش بگید هم روابط خودتون خرااب میشه و هم بچتون لجبازی میکنه...

سعی کنید جو خارج از مجازی رو براش جذاب تر کنید بیرون باهاش وقت بگذرونید تفریح کنید و هرچیزی جز این رفتار کنترل کننده...

شما هیچ وقت نمیتونید با کنترل کردن حریفش بشید ولی شاید شاید اگه موفق بشید فضای بیرون گوشی رو براش خوب و جذاب کنید باعث بشید حداقل کمتر سرش توی گوشی باشه...

هرچند احتمالش کمه و پیشنهاد میکنم کلا هم حساس سر این قضیه نباشید

بازم جای شکر داره...ببینید دارید سخت میگیرید برای گوشی...قسم میخورم تموم افرادی که داخل این پست هستن ...

ببین من خو پسرم هنوز چهارده سالشه

ولی خوب اگه بیخیال باشیم و بذاریم هر طور دلش بخواد با گوشی باشه دیگه خونه نشین میشن 

بازم جای شکر داره...ببینید دارید سخت میگیرید برای گوشی...قسم میخورم تموم افرادی که داخل این پست هستن ...

چشم ،سعی میکنم بقول شما خارج از مجازی بیشتر باهاش وقت بگذرونیم

ببخشید کار شما چیه؟ آخه گفتین با نوجوونها زیاد سرو کار دارین

ببین من خو پسرم هنوز چهارده سالشهولی خوب اگه بیخیال باشیم و بذاریم هر طور دلش بخواد با گوشی باشه دیگ ...

تورو خدا شما زودتر وارد عمل بشین نذارید مثل پسر من بشه 

البته منظورم از وارد عمل خشونت نیستا ا،از راهش وارد بشین