2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 385 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=362418035]می‌دونی ناچارن قبول کنند دخترشونو نمیتونن بندازن بیرون که فقط زن جماعت ی ترسی دا ...

آره شایدم 

چی بگم والا 

بهر حال مادره  نمیشه  حرفی زد 

امیدوارم برای زنان پاک دامن سرزمینم بهترین ها رقم بخوره 

۱۰سالشه.خونوادم حرفی ندارن اما میگه بچمو بهت نمیدم اونا هم میگن به جهنم اصلا بچش مال خودش

خوب خداروشکر که خانواده ات مشکلی ندارن ..از حرفاتون هم متوجه شدم بچه بیشتر با شما دوست داره باشه ..اگر تصمیم به طلاق گرفتی  ی روز بچه ات رو هم بردار همرات ببر ..(فقط برای اینکه گفتی ی روز که مدرسه است برم میگم این کار نکن چون تا ابد تو ذهنش میمونه) خوب بعد پدرش اومد دنبالش می‌تونی به بچه ات بگی اینقدر اذیت کنه پدرش که مجبور بشه دوباره بچه رو بیاره ..اصلا شاید با رفتنتون به خودش بیاد ..شاید الان خیالش راحت که شما موندنی هستی اینقدر میتازونه ...

تف ب روش نمیتونی ی جنگ جهانی راه بندازی تموم بشه این ماجرا؟

دارم فکر میکنم.اول هرجوری شده زنه رو پیدا کنم برم سمتش نمیدونم باحرف تهدید بتونم کاری کنم خودش بره گم شه اما اگه به این کثافت خبر بده خیلی بد میشه پیدا کردنشم راحت نیست اما باید سعیمو کنم.چیز زیادی ازش نمیدونم شماره تلفنشم ندارم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
بی وفایی کن وفایت کنند/ باوفا باشی خیانت میکنند/ مهربانی گرچه آئین خوشیست / مهربان باشی رهایت میکنند ...

می‌دونی ی نفر ب من ی چیز قشنگ گفت. ، گفت زن و شوهر مکمل همند ، باید همو به تعادل برسونند  مثلن به من گفت تو خیلی راستگویی همچیو ب شوهرت دقیق میگی شوهرت دروغگوعه. تو هم باید ی چیزایی رو پنهان کنی تا یواش یواش شوهرت درست بشه می‌گفت اینقدر دقیق نباش  هر چیز به اندازه خوبه 

می‌دونی ی نفر ب من ی چیز قشنگ گفت. ، گفت زن و شوهر مکمل همند ، باید همو به تعادل برسونند مثلن به من ...

آفرین. من دقیقا اینو امتحان کردم و جواب گرفتم

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

منم بعداز ۵سال زندگی مشترک فهمیدم که همسرم با دوست دانشگاهیش رابطه ج... داره. یه مدتی از فانتزی هاش موقع رابطه میگفت بهم من فکر میکردم برای هیجان بیشتر میگه و منظوری نداره اما حالا دیدم.....