2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2893 بازدید | 385 پست
آفرین. من دقیقا اینو امتحان کردم و جواب گرفتم

آره. واقعن هم قانون درستیه  من خودم خیلی خیلی راستگو هم از دروغ متنفرم متاسفانه سر راهم قرار میگیره تا قوی بشم. دیگه مثلن دقیق نمیگم اینو چند خریدم یا ی چیزای کوچیک و

خوب خداروشکر که خانواده ات مشکلی ندارن ..از حرفاتون هم متوجه شدم بچه بیشتر با شما دوست داره باشه ..ا ...

نه هرچقدرم بگم با پدرش نمیره اگه هم بره هرقدر اذیت کنه نمیارتش پیش من.چون چندماه پیش که فهمیدم زود چمدونمو برداشتم رفتم تا از در رفتم بیرون تو راه پله ها بچه گریه کرد دوید دنبالم گریه و التماس میکرد منم ببر بعد باباش اومد بچه رو گرفت برد داخل درو بست همون جلوی در یه سیلی زد بهش گفت خفه شو ساکت نشی میندازمت تو انباری.بعد رفتم پایین رو آخرین پله قلبم درد گرفت نشستم یه کم گریه کردم دوباره برگشتم بالا پیش بچم

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنش هم کم نیس بگیم عقل نداره خیر سرش زنه پولداره؟

اره زنه جلوی شوهرم خیلی حرف از پول و سرمایه میزنه بعدم گفته من شبا برا خدا نامه مینویسم فرشته ها نصفه شب میان نامه رو میبرن این احمقم میگه اخه زنی که فرشته ها میان پیشش و میرن نمیتونه خراب باشه

دختر یا پسر؟

پسره اما خیلی بمن وابسته و احساسیه از وقتی بدنیا اومده تو هرشرایطی کنارم بوده هیچوقت به کسی نسپردمش حتی نیم ساعت

اینجور موقع نمیشه زنگ زد شکایت کرد پلیس مدنی ؟؟بچه هم حتمن شهادت میده دیگه؟؟؟؟

اره شهادت میده اما خب اگه ردی از کتک نباشه نمیشه کاری کرد.با قاضی مشورت کردم میگه شهادت بچه رو قبول نمیکنن

اره شهادت میده اما خب اگه ردی از کتک نباشه نمیشه کاری کرد.با قاضی مشورت کردم میگه شهادت بچه رو قبول ...

میگفتی. دور از جون بچه ت. دور از جون همه ی بچه ها بگو جوری بزنه. بکشه قبوله ،🔥🔥🔥🔥الله اکبر

چقدر سادس شوهرت

ساده نیست احمقه کودنه بیشعوره.میگه زنه صدام کرده رفتم دیدم رو همه لوازم خونش خط خطی کشیدن گفتم چیه گفته اینارو فرشته ها کشیدن.فرشته ها همیشه بامنن.گفتم خب شاید خودش کشیده میگه طرز فکرتو عوض کن مغزت مشکل داره