2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون خودشون شده بگن میخوایم بیایم خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
عقد جز ازدواج محسوب نمیشه؟!!

جاریت خونه ی مادرشوهرت رفت و امد کنه باید حرص بخوری؟

خواهرشوهرت رو شوهرت دوست داره باید حرص بخوری؟

چرا انقدر حرص می خوری؟

ول کن بابا

مادرشوهرت میخاد تولد بگیره بذار بگیره.کل زحمتهاش هم گردن خودش.تو هم خانم و خاتون بشین توی تولد . 

برو خدات رو شکر کن مادرشوهرت از یه شهر دیگه میاد تولد پسرش

مادرشوهرم بعد از تولد بچه م ، زمان نوزادیش ، یک بار هم نیومد یه سر به من و بچه بزنه. توی یه ساختمون بودیم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
چه ربط به عقد داره؟؟؟؟گفتی خونمون راه دوره بعد میگی قراره طبقه بالا مادرشوهر زندگی کنیم بعد ازدواج و ...

الان عقدیم باهم شهری زندگی میکنیم که شهر مخل تحصیل من و‌محل کار همسرمه 

بزودی تحصیلم تموم میشه که عروسی میگیریم و بر میگردیم شهر اصلی مون

جهازم رو منزل مادرشوهرم اینا میچینیم و زندگی میکنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه تا حالا نشده کسی خودشو دعوت کنه 

یا همسرم بدون مشورت و رضایت من کسی رو دعوت کرده باشه 

مخصوصا تو مناسبت ها . اصلا تعارف نداریم .‌ مناسبت هامون رو فقط دو تایی میگیریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

نه تا حالا نشده کسی خودشو دعوت کنه یا همسرم بدون مشورت و رضایت من کسی رو دعوت کرده باشه مخصوصا تو من ...

توی جمع اگه پدر مادر شما بهتون بگن فلان روز میخوایم بیاین خونتون چی میگین ؟؟ 

یا اگه مادر پدر همسرتون بگن فلان روز یا فلان مناسبت میخوایم بیایم خونتون رودر رو نه پشت تلفن

انتظار دارین همسرتون چی بگه؟؟

الان عقدیم باهم شهری زندگی میکنیم که شهر مخل تحصیل من و‌محل کار همسرمه بزودی تحصیلم تموم میشه که عرو ...

پس در واقع اونجا خونه شما نیست و خونه مجردی همسرته تا حدودی 

طبیعیه برای خونه خودش از شما مشورت نگیره یا مادرش راحت بیاد دیگه

پس در واقع اونجا خونه شما نیست و خونه مجردی همسرته تا حدودی طبیعیه برای خونه خودش از شما مشورت نگیره ...

خونه مجردی چیه عزیزم؟؟! باهم خونه رهن کردیم داریم زندگی میکنیم

مادر فهمیده ای داری اگه به خرفش کنی ضرر نمیکنی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
خونه مجردی چیه عزیزم؟؟! باهم خونه رهن کردیم داریم زندگی میکنیم

خب هنوز جهاز نچیدی و عروسی نگرفتی 

منو همسرم هم اینطوری بودیم 

مادرشوهرم میومد راحت خونه همسرم و به بهانه مرتب کردن کمد پسرش حتی سر کمد میرفت 

حتی بعد ازدواج می‌گفت همون‌طور که شما کلید خونه ما رو دارید و راحت هر وقت میآید میتونید بیاید خونه من منم باید کلید داشته باشم🥴

خیلی طول کشید تا جمعش کردم از وسط زندگیم🤦

توی جمع اگه پدر مادر شما بهتون بگن فلان روز میخوایم بیاین خونتون چی میگین ؟؟ یا اگه مادر پدر همسرتون ...

درست یا غلط 

من از اول اینو جا انداختم که کسی حق نداره بدون دعوت خودم پاشو خونم بذاره . چه سرزده بخواد بیاد ، چه خودش خودشو دعوت کنه 

همسرمم اصلا کسی رو دعوت نمیکنه . اگر کسی بهش بگه میخواییم بیاییم میگه حالا با خانوم صحبت میکنم کی دعوت کنیم که آمادگی‌ پذیرایی داشته باشیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب هنوز جهاز نچیدی و عروسی نگرفتی منو همسرم هم اینطوری بودیم مادرشوهرم میومد راحت خونه همسرم و به به ...

عزیزم اونجا خونه ی همسرم نیست 

باهم نصف نصف پول گذاشتیم برای رهن و اجاره

عزیزم اونجا خونه ی همسرم نیست باهم نصف نصف پول گذاشتیم برای رهن و اجاره

متوجه شدم عزیزم 

خونه ما هم نصف نصف بود البته خریده بودیم ولی مادرشوهرم فکر میکرد چون خونه پسرشه می‌تونه وقت و بی وقت بیاد و چند روز بمونه🥴

درست یا غلط من از اول اینو جا انداختم که کسی حق نداره بدون دعوت خودم پاشو خونم بذاره . چه سرزده بخوا ...

حالا مثلا مادر توی جمع من و همسرم و خانواده ی خودم گفته به پسرش تولدت میخوایم بیایم همسرم بگه بذارین به خانمم بگم آمادگی داره یا نه؟؟ بی احترامی به بزرگ‌تر نیست؟؟

درست یا غلط من از اول اینو جا انداختم که کسی حق نداره بدون دعوت خودم پاشو خونم بذاره . چه سرزده بخوا ...

من خیلی زمان برد اینو جا انداختم و حتی تا چند سال بعد یه سره تیکه مینداختن که خونه فلانی بخوابم بریم باید وقت قبلی بگیریم🤦

من خیلی زمان برد اینو جا انداختم و حتی تا چند سال بعد یه سره تیکه مینداختن که خونه فلانی بخوابم بریم ...

حالا مثلا اگر مادر توی جمع من و همسرم و خانواده ی خودم گفته به پسرش تولدت میخوایم بیایم همسرم بگه بذارین به خانمم بگم آمادگی داره یا نه؟؟ بی احترامی به بزرگ‌تر نیست؟؟

حالا مثلا مادر توی جمع من و همسرم و خانواده ی خودم گفته به پسرش تولدت میخوایم بیایم همسرم بگه بذارین ...

باید می‌گفت حالا ببینیم تا اونموقع چی پیش میاد 

باید با سیاست رفتار کنه همسرت اینجور مواقع