2777
2789

یک ساله مزدوج شدم و با همسرم شهری که توی فاصله ی پنج ساعته ی شهر محل سکونت خانواده هامون هست زندگی میکنیم که در واقع شهر محل کار و‌تحصیلمونه

هفته آینده اولین تولد همسرمه ‌و کلی برنامه چیدم ‌و با کلی آب و آتیش زدن کشیک م‌ رو جابه جا کردم 

امشب توی مهمانی خونه مادرشوهرم به همسرم میگفت تولد امیر میخوایم بیایم خونه تون 

همسرم هم گفت بیاین اتفاقا چند روز پشت هم تعطیلاته 

خیلی عصبانی و ناراحتم 

اولین تولد رو میخواستم دوتایی بگیرم از طرفی آدم رو توی عمل انجام شده گذاشته که از نظرم به دور از ادبه

مادرم میگه بی ادبی و ناسازگار میخوان تولد رو بیان خونه پسرشون به تو‌ چه ارتباط داره تو خیلی تولد دوتایی دوست داری خودت براش دوباره بگیر 

اما میخوام کشیک اون روز رو کامل برم و جابه جا نکنم بمونن کنار هم 

برای همسرم هم از کشیک که برگشتم فقط هدیه ش رو بدم و تمام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر چه چیزایی مغزتون و اسیر میکنین 

خوب این شوهری که داری از اولین تولدش دم میزنی یکی به دنیا آوردتش با سختی بزرگش کرده هزینه به کنار بزرگش کرده و دامادش کرده چن روز مهمون خونتون بودن اینقدر سخته؟؟

بخدا من حاظرم مریضی شوهرم خوب شه خونوادم خوب باشن 

اصلا مهمون بیاد 

درثانی 

قرار نیست یه روز کامل سوپرایزش کنی 

خیلی دلت میخواد یه روز قبل اومدن مهمونات سومرایز کن و کادو بده 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم 
لج نکن حالااتفاقا تولد دست جمعی بیشتر خوش میگذره کهفقط به همسرت بگو از این ببعد برا جواب دادن به مهم ...

خب وقتی مادر به ادم میگه میخوایم فلان روز یا فلان مناسبت میخوایم بیایم خونتون ، همسرم چی بگه واقعا؟؟