2777
2789
عنوان

مادرشوهراتون خودشون شده بگن میخوایم بیایم خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 43 پست
من خیلی زمان برد اینو جا انداختم و حتی تا چند سال بعد یه سره تیکه مینداختن که خونه فلانی بخوابم بریم ...

نه من از قبل ازدواج‌ این چیزا رو جا انداختم 

وقتی گل و شیرینی و حلقه ی مراسم معارفه ی خانواده ها و نامزدی رو خودم با همسرم سفارش دادم و اجازه ندادم کسی بخواد بیاد یا نظر بده همه متوجه شدن حق ندارن تو زندگیمون دخالت کنن یا هروقت خواستن بیان و برن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حالا مثلا مادر توی جمع من و همسرم و خانواده ی خودم گفته به پسرش تولدت میخوایم بیایم همسرم بگه بذارین ...

نه بی احترامی‌ نیست 

از نظر من بدون دعوت کسی خونه ی کسی بره بی ادبیه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من از قبل ازدواج‌ این چیزا رو جا انداختم وقتی گل و شیرینی و حلقه ی مراسم معارفه ی خانواده ها و نا ...

والا ما تا مهریه هم خودمون دو نفری تعیین کردیم و اتفاقا خیلیم خانوادش شاکی شدن 

بماند حتی سر عقد یهو جلو عاقد گفتن مهریه عندالستطاعه باشه و همسرم جلوی همه حرفشونو زمین انداخت 

ولی باز پررو بودن 

آدمها فرق دارن با هم عزیزم

والا ما تا مهریه هم خودمون دو نفری تعیین کردیم و اتفاقا خیلیم خانوادش شاکی شدن بماند حتی سر عقد یهو ...

من نمیدونم عروس ها چرا اینقدر تهاجمی شدن نسبت ب خانواده همسر 

من راضی بودم طبقه بالای خونشون زندگی کنم ولی بدونن سقفی هست بالا سرمه هر ماه کرایه نمیدم 

من نمیدونم عروس ها چرا اینقدر تهاجمی شدن نسبت ب خانواده همسر من راضی بودم طبقه بالای خونشون زندگی کن ...

والا بعضیا واقعا اذیت میکنن مثل مادرشوهر خودم 

ولی بعضیا کلا گارد دارن نسبت به خانواده شوهر و احتمالا به خاطر حرفاییه که از بقیه شنیدن 

اینجا یساله ازدواج کردی تاپیک قبلیت میگی عقدی بابا راست بگو

متاهل هستم.... باهمسرم شکرخدا زندگی شیرین وعاشقانه ای داریم🧿همدیگه روخیلی دوست داریم🧿😍 .....باهمدیگه شکرخدا خیلی خوشبختیم .....🧿🤲تو قشنگترین قسمت سرنوشتمی عشقم😘🧿🧿

والا بعضیا واقعا اذیت میکنن مثل مادرشوهر خودم ولی بعضیا کلا گارد دارن نسبت به خانواده شوهر و احتمالا ...

اذیت که هست مادر شوهر خوبشم بده 

ولی دیگه یا باید تن به ازدواج ندی 

یا باید جنبه داشته باشی 

و مهمتر از همه شوهر باید پشتت باشه 

ولی گارد گرفتن فقط خودتو نابود میکنه ضرری ب مادر شوهره نمی‌رسه 

والا ما تا مهریه هم خودمون دو نفری تعیین کردیم و اتفاقا خیلیم خانوادش شاکی شدن بماند حتی سر عقد یهو ...

صد در صد فرق دارن

ما هم همینطور بودیم . دیدین که گفتم معارفه ی خانواده ها ، نگفتم خواستگاری 

چون‌ما خواستگاری نداشتیم . یه شب دو تا خانواده رو دعوت کردیم و گفتیم میخواییم ازدواج کنیم . حرفی از مهریه و شروط ازدواج و کی چی بیاره و بخره هم نزدیم بهشون 

برای ثبت ازدواج هم فقط والدینمون رو بردیم

من سر مسائل زندگی و شخصیم اصلا تعارف ندارم 

مثل آب خوردن هم قطع رابطه میکنم 

همسرمم به شدت پشتمه 

برای همین اطرافیان میدونن نباید دخالتی کنن یا حرفی بزنن که به اون‌ مرحله برسه

صد در صد فرق دارنما هم همینطور بودیم . دیدین که گفتم معارفه ی خانواده ها ، نگفتم خواستگاری چون‌ما خو ...

دقیقا ما هم اینطوری بودیم 

تو جلسه معارفه که شام بود هیچ حرفی از خرید و ... نشد اصلا 

همسر منم پشتم بود و هست تو اینجور موارد 

ولی خب خانوادش واقعا اذیت کن بودن اوایل

دقیقا ما هم اینطوری بودیم تو جلسه معارفه که شام بود هیچ حرفی از خرید و ... نشد اصلا همسر منم پشتم بو ...

خانواده ی همسرم هم خودشون خیلی خوبن

هم عاشق همسرم هستن 

ته تغاریشون بوده 😅🤣

ولی خب همسرم اصلا وابستگی نداره و شخصیت به شدت مستقلی داره

خانواده ی همسرم هم خودشون خیلی خوبنهم عاشق همسرم هستن ته تغاریشون بوده 😅🤣ولی خب همسرم اصلا وابستگی ...

شک نکن همون که بچه آخره خیلی مهمه 

همسر من بچه اوله 🥴

باورت میشه گاها ۹ ماه باهاشون حرف نمی‌زد به خاطر رفتارشون ولی باز کارشونو ادامه میدادن 🤦

شک نکن همون که بچه آخره خیلی مهمه همسر من بچه اوله 🥴باورت میشه گاها ۹ ماه باهاشون حرف نمی‌زد به خاط ...

به جاش من بچه ی اولم‌ 😅

میفهمم چی میگی‌ 

تو زندگی همین مهمه که همسرت پشتت باشه . دیگه بقیه مهم نیستن

تاپیک قبلی تو هم خوندم تو انگار مشکل داری با خانواده همسر و میخوای کلا شوهرت در تصاحب خودت باشه نمید ...

عزیزم ولی همسرم از یک هفته قبل میدونست که من برای جشن‌دونایی مون چه برنامه ها چیدم و خودم رو به آب و اتیش زدم برای جابه جا کردن کشیکم