2777
2789
عنوان

هزینه کابینت آشپزخونه چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قیمت هایگلاس ترک ؟کمد دیواری همین قیمته؟

نه 5500 ام دی اف هایگلاس فک کنم 6700 یا 6800 باشه های گلاس ترک با های گلاس معمولی فرق داره ک قیمتش بیشتره الان کینگ گلاس هست ک خیییییلی جنسش خوبه عالیه

نه 5500 ام دی اف هایگلاس فک کنم 6700 یا 6800 باشه های گلاس ترک با های گلاس معمولی فرق داره ک قیمتش ب ...

خدا به کسب کارتون برکت بده

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

نه 5500 ام دی اف هایگلاس فک کنم 6700 یا 6800 باشه های گلاس ترک با های گلاس معمولی فرق داره ک قیمتش ب ...

ببخشید این کینگ کلاس متری چنده؟

ببخشید این کینگ کلاس متری چنده؟

قیمت کینگ گلاسو نمیدونم چون تا حالا ازش نپرسیدم قیمت اینام ک گفتم مشتری زنگ میزنه تلفنی قیمتارو میگه می‌دونم کینگ گلاس چون قیمتش کمی بیشتره زیاد نمیزنن بیشتر هایگلاسه 

قیمت کینگ گلاسو نمیدونم چون تا حالا ازش نپرسیدم قیمت اینام ک گفتم مشتری زنگ میزنه تلفنی قیمتارو میگه ...

ممنون